Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε
1).Eισβολή Χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα.Ένταση και φραστικά επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων και δασκάλων προκλήθηκε στο Α' Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα χθες, την Τρίτη, με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 παιδιά προσφύγων από το Σχιστό.

ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Kορυφαίο στέλεχος του Eρντογαν: για όλα φταίει η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Δεν μας συγχώρησαν οι Ευρωπαίοι για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης- Θεωρίες για γέλια και για κλάματα!

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

 

Η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών την Τετάρτη.

ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ

 

«Ο ένας χρωστάει στον άλλο και οι δυο μας θα οφείλουμε στο μέλλον». Κάπως έτσι μοιάζει το μή λεχθέν της καθημερινής επικοινωνίας. Εκτός απο οφειλές σε Δημόσιο, Ταμεία, τράπεζες, τα χρέη μεταξύ μας κινούνται σε έναν αόριστο χωροχρόνο, σε μια αέναη υπομονή για γενική ανάκαμψη.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α

 

Η καγκελάριος, μετά το λάθος να υπενθυμίσει την ιστορία της χώρας της που μοιάζει με ποινικό μητρώο στους εταίρους της, με την άθλια συμπεριφορά της προς τα κράτη του Νότου, κινδυνεύει να κάνει ένα ακόμη – το οποίο όμως θα ήταν απόλυτα καταστροφικό. 

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Ένα τεράστιο όγκο εγγράφων που έχουν να κάνουν με την Τουρκία και κατ΄ επέκταση με τα ελληνοτουρκικά αποδέσμευσε η CIA! Πρόκειται για “θησαυρό πληροφοριών” σχετικά με το τι πίστευε στη δεκαετία του 80 η Ουάσινγκτον για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις,την ισορροπία στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή και τα αποτελέσματα ενδεχόμενης στρατιωτικής σύγκρουσης των δύο χωρών στο Αιγαίο και στη Θράκη!

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ… ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

 

Μπορεί το ζήτημα του εκλογικού νόμου να έχει επανέλθει στην κορυφή της επικαιρότητας, ωστόσο κυβερνητικοί αξιωματούχοι διακρίνουν χαρακτηριστικά… αυτοεκπληρούμενης προφητείας πίσω από τη σκόνη της απλής αναλογικής.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

 

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η βρετανίδα πρωθυπουργός σκιαγράφησε σήμερα το όραμα της με λίγη σαφήνεια, δήλωσε ο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ - «Μέι: Άντε.... ΕΕ αλλά μη μας εγκαταλείψεις. Κλαψ Κλαψ» ήταν το καυστικό τουίτ βουλευτή των Πρασίνων.

ΕΩΣ 142 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΖΗΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ

 

Ποινές φυλάκισης 142 και 83 ετών αντίστοιχα ζητά Τούρκος εισαγγελέας για τους συμπροέδρους του σοσιαλιστικού φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουσκεκντάγ.

ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ ΚΟΣΟΒΟ

 

Οι πάντες πρέπει να είναι σε επιφυλακή ώστε να αποφευχθεί μια πολεμική αντιπαράθεση στα Βαλκάνια όπου οι εντάσεις αυξάνονται, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου.

Η Ε.Ε. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΡΑ 3,4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Τη λήψη περαιτέρω μέτρων για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της ζητά από την Ιταλία η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικότερα, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών της χώρας επιβεβαίωσε πως η Κομισιόν απέστειλε στην ιταλική κυβέρνηση επιστολή, με την οποία τα ζητά να μειώσει το έλλειμμά της κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες.