Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

(ΑΦΙΕΡΩΜΑ) ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ

 
    Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....



ΠΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης που θα προσδιορίζει τις εξαιρούμενες δαπάνες, αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για τις δαπάνες που θα υπολογίζονται στο ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό αποδείξεων μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Το εσχάτως πολυσυζητημένο θέμα του χρόνου αποχώρησης των τουρκικών δυνάμεων κατοχής (ΤΔΚ) από την Κύπρο έχει δύο σκέλη, το πολιτικό και το τεχνικό.

ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

 

Τα Άγια Θεοφάνεια Εορτάζονται σαν σήμερα στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων). Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

 

 “Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου.

ΤΟ PKK «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

 

Ο κυβερνήτης της Σμύρνης Ερόλ Αϊγιλντίζ δήλωσε πριν από λίγο ότι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστήριο όπου σημειώθηκε νωρίτερα ισχυρή έκρηξη, και υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους επιβαίνοντες πριν το όχημα, το οποίο ήταν παγιδευμένο με ποσότητα εκρηκτικών, ανατιναχθεί.

Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΒΑΛΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

 

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς εμφανίζεται ως το φαβορί για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2017, κατέδειξε σήμερα μια δημοσκόπηση.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων τριών ετών αυξήθηκε τον Δεκέμβριο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε σε 1,1% σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2015, από 0,6% που ήταν τον Νοέμβριο.

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΤΟ 2016 ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 28 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ

 

Με τη σχετική συμφωνία που υπογράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου στην Κύπρο, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) συμβάλλει πλέον την τόνωση των επενδύσεων, την υποστήριξη της απασχόλησης και την ενίσχυση της ανάπτυξης και στα 28 κράτη μέλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Euractiv.gr.