Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
       Διαβάστε τη συνέχεια του Οδοιπορικού ΕΔΩ....
 


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
 Βασικές ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζετε:
 1).ΤτΕ: Θετική για την πορεία των εσόδων από ΦΠΑ η αύξηση των πληρωμών με κάρτες.Η σημαντική αύξηση στη χρήση καρτών πληρωμής μετά την επιβολή περιορισμών στην ανάληψη μετρητών τον Ιούλιο του 2015 εκτιμάται ότι επιδρά θετικά στην πορεία των εσόδων από ΦΠΑ, βελτιώνοντας την εισπραξιμότητά του.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

15 Μαρτίου 2011: Ξεκίνησαν άνευ προηγουμένου διαδηλώσεις στη χώρα που κυβερνάται με σιδηρά πυγμή επί 40 χρόνια από το καθεστώς Άσαντ – πρώτα από τον Χαφέζ αλ Άσαντ και στη συνέχεια από τον γιο του Μπασάρ.

ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ

 

Συναγερμός στην κυβέρνηση για να μην τραβήξει η αξιολόγηση πέρα από τα όρια. Συναγερμός έχει σημάνει στο οικονομικό επιτελείο, σε μια προσπάθεια να μην «τραβήξει» η αξιολόγηση πέρα από τα χρονικά όρια που έχει θέσει η κυβέρνηση.

ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΙΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

 «Το πλήρες πέπλο δεν είναι αποδεκτό στη χώρα μας και πρέπει να απαγορευθεί, όπου είναι νομικά δυνατό», ήταν η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ στο πρόσφατο συνέδριο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος που κέρδισε το περισσότερο χειροκρότημα. Και κάπως έτσι, ο λαϊκισμός κερδίζει ξανά.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΚΩΦΑΛΑΛΩΝ Ο ΜΠΕΡΝΤ ΡΙΞΙΝΓΚΕΡ ΚΟΜΙΖΕΙ ΓΛΑΥΚΑ

 

Κομίζει Γλαύκα στην Αθήνα των κωφαλάλων ο Μπέρντ Ρίξινγκερ: «Ήταν η γερμανική κυβέρνηση, η οποία εξεβίασε τη δημοκρατικά εκλεγμένη αριστερή κυβέρνηση»

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΟΜΠΑΜΑ

 

Κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και συνεργάτες του Μπαράκ Ομπάμα προσέφεραν στον πρόεδρο μια σειρά από επιλογές ώστε να απαντηθούν οι ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις κατά τη διάρκεια των εκλογών. 

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Παράνομα, σύμφωνα με δύο δικαστικές αποφάσεις, οι εισπρακτικές εταιρείες  τηλεφωνούν στους δανειολήπτες που έχουν «κόκκινα» δάνεια και στους  κατόχους πιστωτικών καρτών, κ.λπ., εάν   οι Τράπεζες δεν έχουν  προηγουμένως γραπτώς ενημερώσει   ότι μεταβιβάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε συγκεκριμένη εισπρακτική εταιρεία και εάν οι τελευταίες δεν έχουν ενημερώσει τους δανειολήπτες ότι έχουν στην κατοχή τους τα προσωπικά τους δεδομένα.

NEA ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ISIS

 

Όπως μεταδίδει κινέζικο πρακτορείο ειδήσεων το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στην Υεμένη που στοίχισε σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 49 στρατιώτες.

ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 

Την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει τις επόμενες βδομάδες, αν όλες οι πλευρές είναι συνεργάσιμες, εξέφρασε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις υποστηρίζοντας ότι το χάσμα ανάμεσα στους θεσμούς «δεν είναι αγεφύρωτο».

1600 ΤΑΝΚ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

"Τεταμένη" ατμόσφαιρα στην Ευρώπη διαπιστώνει το αμερικανικό πεντάγωνο που μέσω του ΝΑΤΟ  στέλνει άμεσα στην Ευρώπη μια ποικιλία στρατιωτικού εξοπλισμού, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις όποιες βλέψεις της Ρωσίας στη περιοχή.