Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

 

Τσίπρας: Είμαστε σε περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Σε αυτές τις μάχες πρέπει να βγούμε νικητές.Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με βασικά θέματα την εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΔ ΧΑΛΕΠΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.200 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Περισσότεροι από 1,200 τρομοκράτες συμπεριλαμβανομένων 30 καμικάζι, βομβιστών αυτοκτονίας είναι έτοιμοι να επιτεθούν στο Χαλέπι από ΝΔ τόνισε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ TΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 

Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο της Γερμανίας ενέκρινε ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιτρέπει στην υπηρεσία πληροφοριών της χώρας (Bundesnachrichtendienst, ή BND) να διεξάγει επιχειρήσεις κατασκοπείας εναντίον θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρών-μελών της ΕΕ.

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ

 

Μηνύματα «εθνικής ομοψυχίας» με πολλούς αποδέκτες, τα οποία έχουν αναφορά τόσο στην πολιτική διαχείριση της οικονομικής κρίσης όσο και στις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων που δεν διστάζουν να αμφισβητήσουν ακόμη και διεθνείς συνθήκες στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η Ε.Ε.;

 

Θρίλερ, δράμα ή φαρσοκωμωδία; Οι Βαλόνοι, δηλαδή λιγότερο από το 1% του συνολικού πληθυσμού της ΕΕ, κατάφεραν να μπλοκάρουν την εμπορική συμφωνία με τον Καναδά (CETA). Κίνδυνος και για την ΤΤΙΡ; 

ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

 

Ο ρωσικός στρατός κατηγόρησε τον Διεθνή Συνασπισμό του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ για εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ, μετά τον θάνατο πολλών αμάχων σε αεροπορικές επιδρομές κοντά στην πόλη Κιρκούκ.

ΟΝΟΜΑΤΑ «ΒΟΜΒΕΣ» ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ

 

Μεγάλες φουρτούνες στο πολιτικό σκηνικό φέρνει όπως όλα δείχνουν το περιεχόμενο της νέας λίστας Μπόργιανς, καθώς σε αυτή περιλαμβάνονται ονόματα «φωτιά», με πολλούς προβεβλημένους να είναι έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους.

Η ΜΟΣΧΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Μόσχα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι η Μόσχα ανησυχεί σχετικά με την κατάσταση στη βόρεια Συρία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ IΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

 

Aποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις ίντριγκες και τις συγκρούσεις στο ΔΝΤ για την Ελλάδα, φέρνουν στο φως οι New York Times. Από το δημοσίευμα εγείρονται νέα ερωτήματα ως προς την κουλτούρα του ΔΝΤ και την υπόσχεσή του για πιο διάφανες διαδικασίες.