Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

 

Συνειδητοποίηση. Η αλήθεια είναι πως η κρίση βαθαίνει, παρά τα όσα ψέματα κραυγάζουν νυχθημερόν κυβέρνηση, πρωθυπουργός και ΜΜΕ. Και βαθαίνει πραγματικά για εμάς τους μικρούς και μεσαίους, στους οποίους εδώ και έξι χρόνια φορτώνεται συστηματικά το δημόσιο χρέοςμε εργαλείο τους "νόμους" που νομοθετούν οι γκαγκστερικές κυβερνήσεις των μνημονίων.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΥΡΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

 

Ένοπλος σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα, σήμερα νωρίς το πρωί ώρα Ελλάδας) τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε δύο άλλους μέσα σε εμπορικό κέντρο της πόλης Μπέρλινγκτον.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

 

Παρατημένοι μόνοι και με καταδίκες οι «Δεν πληρώνω». Σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών καταδίκασε το δικαστήριο της Λαμίας μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» για κινητοποίηση που είχαν πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο του 2011 στα διόδια της Αγίας Τριάδας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Δεδομένου ότι ολοένα και περισσότεροι πρόσφυγες από τη βόρεια Αφρική έρχονται στην Ευρώπη, μέσω Αιγύπτου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θεωρεί ότι πρέπει να συναφθεί μια συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αιγύπτου, όπως με την Τουρκία.

«ΜΗΝΥΜΑ» ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 

Ενόχληση υπάρχει στο Βερολίνο για τα αργά βήματα της ελληνικής κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα και τις αξιολογήσεις.«Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά και συχνά λείπουν οι προτεραιότητες που προωθούν την οικονομία της Ελλάδας», ανέφερε πηγή από τη γερμανική κυβέρνηση.

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Σε νέες προσλήψεις θα προχωρήσει η διοίκηση της ΕΡΤ, με το αίτημά της για νέους δημοσιογράφου να εισακούεται, έστω και κάμποσους μήνες μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

«ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ

 

Το κίνδυνο «βαλκανοποίησης» και κατακερματισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναδεικνύει το Politico, το οποίο παρομοιάζει την τωρινή κατάσταση της ΕΕ με το τέλος της Γιουγκοσλαβίας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την λέξη «EUgoslavia».

ΠΩΣ Ο ΣΕΒ ΕΚΤΕΘΗΚΕ

 

Ποτέ κανείς πολίτης σε αυτή τη χώρα δεν είχε αμφιβολία για τον ρόλο, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων στη μεταπολιτευτική πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. Είμαστε μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε. Και προφανώς η Αριστερά δεν τρέφει ψευδαισθήσεις.

ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ATTICA ΠΩΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΙ

 

Στη φόρα «βγαίνουν» τα στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν σε υψηλόβαθμα πόστα της Attica Bank από την εποχή που τα δύο κόμματα μοιράζονταν δάνεια μετατρέποντας επί της ουσίας την τράπεζα σε «κουμπαρά» τους.

ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

 

Ή κάτι ξέρει ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος ή απλά προβοκάρει την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η απίστευτη δήλωση που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ.