Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

 

Στις 109 έφτασαν οι νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, με το συνολικό αριθμό τους στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, να ανέρχεται σε 57.207.

3.000.000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

 

Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία της Τουρκίας, με σύνθημα «Υπέρ της Δημοκρατίας», αναμένει η τουρκική κυβέρνηση σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, εκτιμώντας ότι το «παρών» θα δώσουν 3.000.000 πολίτες.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

 

Την κρατικοποίηση της Deutsche Bank σε περίπτωση ανάγκης εισηγείται ο οικονομολόγος του Ινστιτούτου «Μαξ Πλανκ» Μάρτιν Χέλβιγκ, εκ των εγκυρότερων εμπειρογνωμόνων της Γερμανίας για τον τραπεζικό τομέα, ενώ κατηγορεί την ΕΚΤ για καθυστερήσεις και λάθος προτεραιότητες.

5 ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

 

Αλλαγές στις καθημερινές μας συναλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα επηρεάζοντας βέβαια και τις φορολογικές μας υποχρεώσεις αφού το αφορολόγητο θα «χτίζεται» μόνο με κάρτες ή ηλεκτρονικό χρήμα, θα υπάρχει έξτρα φόρος 22% σε όσους δεν συμπληρώνουν το απαιτούμενο ποσό των δαπανών με κάρτες.

ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

 

Σε τυχόν λύση του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της [Κυπριακής] Δημοκρατίας έχει διεκδικήσει και αναμένει, μεταξύ άλλων, την παράδοση σε πρώτο στάδιο της περιφραγμένης περιοχής Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της από την πρώτη μέρα εφαρμογής της λύσης, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ «ΔΙΑΛΥΣΗΣ» ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

 

Ισχυρές ενστάσεις προβάλλουν οι θεσμοί στις προωθούμενες αλλαγές του υπουργείου Παιδείας στο καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών σχολείων και κυρίως στο νέο εργασιακό πλαίσιο των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την Καθημερινή.

ΕΞΑΛΛΗ Η ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, υπήρξαν προτάσεις, σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, αποδεικνύοντας τις σκέψεις και απόψεις του ελληνικού λαού.

ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ, υπό κουρδική διοίκηση, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) έχουν σχεδόν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την πόλη Μανμπίτζ στη Συρία. 

Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η Βιέννη προειδοποιεί ότι δεν θα διστάσει να ασκήσει βέτο στο άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, μετά τις διαστάσεις που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις καταστολής από την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΟΠΟΙΟΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Κίνητρα σε όποιο «βαθύ λαρύγγι» θα αποκαλύπτει φοροφυγάδες, οικονομικά αδικήματα και άλλα εγκλήματα οικονομικής φύσεως που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον και αποστερούν τα δημόσια ταμεία από κρίσιμα φορολογικά έσοδα σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση.

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Ο στρατηγός Michael Flynn, πρώην διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου ('D.I.A.') και μέλος των Δημοκρατικών  επιτέθηκε στη διοίκηση Ομπάμα και προσωπικά στη Χίλαρι Κλίντον, για την ίδρυση και στήριξη του 'ISIS', της 'Αλ Κάϊντα' και της Μουσουλμανικής Αδελφότητος στην Αίγυπτο.