Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

"ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ) ΑΛΛΑΧ... ΑΙΜΑ ΚΑΙ "ΘΥΣΙΑ

 

ΟΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΜΕ 100ΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ  ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ... Από την 10ετια του 1980 έως σήμερα (Ιούλιος 2016)...

ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΦΕΤΟΣ 3.000 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

Σχεδόν 3.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους στη Μεσόγειο φέτος, ενώ σχεδόν 250.000 έχουν φθάσει στην Ευρώπη, ανέφερε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ CIA ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ”

 

Το “ήπιο Ισλάμ” που έγινε δικτατορία και η παρουσία της CIA το βράδυ του “πραξικοπήματος”.Το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία είχε δυο βασικά θύματα.Τον Στρατό που εξευτελίστηκε και την πλήρη κατάρρευση του Κεμαλισμού.

SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΖΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ POKEMON

 

«Έλα εδώ να με σώσεις» γράφουν τα παιδιά του πολέμου, σε όλους εκείνους που κυνηγούν Pokemon, μέσα από τα κινητά τους. «Είμαι εδώ, έλα να με σώσεις», γράφουν τα μηνύματα που κρατούν μικρά παιδιά από την Συρία, σε φωτογραφίες παρέα με χαρακτήρες του Pokemon, οι οποίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

18ΧΡΟΝΟΣ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 9 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

 

Τρόμος στο Μόναχο της Γερμανίας και παγκόσμιο σοκ, μετά από νέο μακελειό στην καρδιά της πόλης, στο εμπορικό κέντρο, Olympia-Einkaufszentrum (ΟΕΖ) στη συνοικία Μόοζαχ της Βαυαρίας.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

 

«…Οι δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ έδωσαν νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) της Πέμπτης τελεσίγραφο 48 ωρών στον πληθυσμό της Μανμπίτζ (σσ. Ιεραπόλεως) της Συρίας και στους μαχητές της ΙΣΙΣ, (που εδώ και ένα μήνα πολιορκείται από Κουρδικές δυνάμεις και τμήμα Αράβων μαχητών που αντιτίθενται στον Ασαντ) να εγκαταλείψουν την πόλη..».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΡΓΗΣ

 

Παρά τις μαζικές φυλακίσεις και εκκαθαρίσεις στον στρατό και στη δημόσια διοίκηση, το ανοικτό μέτωπο εναντίον των πανεπιστημιακών και την επιβολή καθεστώτος κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, η Τουρκία συνεχίζει να παίρνει ευρωπαϊκούς πόρους ως βοήθεια για την πορεία της προς ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.

ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ O OΛΑΝΤ

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι η Γαλλία θα εφοδιάσει με βαρέα όπλα τις ιρακινές δυνάμεις ήδη από τον επόμενο μήνα και πως δεν υπάρχουν σχέδια για την ανάπτυξη στρατευμάτων επί του εδάφους εκεί ή στη Συρία.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕΒ

 

Κωλοτούμπα έκανε ο ΣΕΒ, σπάζοντας το κοινό μέτωπο που είχαν δημιουργήσει πριν μερικές ημέρες εργοδότες και εργαζόμενοι απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών συγκεκριμένα.

ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχθηκε πιέσεις να μεταβεί στην Ελλάδα.