Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

 

Η βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης έχει τοποθετηθεί και περιμένει απλά να εκραγεί. Η Deutsche Bank διαπιστώνει, για το δημοψήφισμα στην Μεγάλη Βρετανία, πως οι ισορροπίες μπορεί εύκολα να αλλάξουν, γι’ αυτό και καμία εκτίμηση σχετικά με το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ασφαλής.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

Η Τουρκία θα συνεχίσει τις επαφές που διατηρεί εδώ και χρόνια με την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, με στόχο την «ειρήνη στη Μέση Ανατολή», τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 100 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν δύο ελληνικές εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται στην ελίτ της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, οι Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) και Data Communication (παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής).

«ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»

 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προειδοποίησε  ότι δεν πρόκειται να υπάρξει «σε καμία περίπτωση νέα διαπραγμάτευση» με το Λονδίνο μετά το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

O ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Tην ενίσχυση των αμυντικών δυνάμεων της Ρωσίας απέναντι «στις επιθετικές ενέργειες του ΝΑΤΟ«, εισηγήθηκε  ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μια περίοδο που οι σχέσεις της Μόσχας με τη Δύση βρίσκονται στο χειρότερο ίσως σημείο τους μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.