Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

EΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Έκρηξη σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, κοντά σε στάση λεωφορείου, στην περιοχή Βετσνετσιλέρ στο κέντρο της πόλης. Η βομβιστική επίθεση έλαβε χώρα ενώ περνούσε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι νεκροί ανέρχονται στους 11 - εκ των οποίων οι επτά είναι αστυνομικοί και οι τέσσερις πολίτες- και οι τραυματίες στους 36.

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

 

Με τυμπανοκρουσίες και αλαλαγμούς λόγω του κ. Φίλη οι φίλοι φιλόλογοι ξεσηκώθηκαν για τις ώρες των αρχαίων στο σχολείο. Σχεδόν τους είχαμε ξεχάσει τόσον καιρό ότι υπάρχουν και νομίζαμε είχαν πάψει τα προβλήματα στο σχολείο! Διαμαρτύρονται για τις ώρες στα αρχαία.

Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΙ "ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  

Το λεγόμενο προσφυγικότο οποίο θα ήταν ορθότερο να καλείται «λαθρομεταναστευτικό», διότι ο κάθε εισερχόμενος στη χώρα μας λάθρα, δηλαδή χωρίς άδεια από την Πολιτεία, είναι λαθρομετανάστης, τελεία και παύλα, εξακολουθεί να μας απασχολεί και να προβληματίζει την Ε.Ε., χωρίς κανένα λόγο, όπως θα εξηγήσω! 

ΕΝΩΠΙΟΝ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» H ΕΛΛΑΔΑ

 

Την τελευταία εικοσιπενταετία ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά, αφού το γεωπολιτικό πεδίο παρουσιάζει μια καινοφανή μεταβλητότητα, έτσι που η συνολική επανεκτίμηση είναι επιβεβλημένη.

«ΓΑΛΑΖΙΕΣ» ΤΡΙΒΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

 

Νέες «φωτιές» στο εσωτερικό της ΝΔ αναμένεται να ανάψει η Συνταγματική αναθεώρηση στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμείνει στην άποψη του ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να συνεχίζει να γίνεται από την Βουλή.

ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ… ΨΥΧΗ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ

 

Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. Αυτή τη ρήση του Αβραάμ Λίνκολν σκέφτηκα , όταν άκουσα τις δηλώσεις του Φίλη στην ΕΡΤ να μπερδεύει τη δάδα, που κράτησε ο Μοχάμεντ Αλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, με την λαμπάδα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

 

Δεν αργεί η στιγμή που οι πληρωμές θα αυτοματοποιηθούν και θα απλοποιηθούν σταδιακά πλήρως, με αποτέλεσμα να μην απασχολούν τον καταναλωτή ως διαδικασία, καθώς θα πραγματοποιούνται αυτόματα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Σκληρό μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία έστειλε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Rossiya 1 ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας υποστήριξε ότι η υπερφίαλη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με τις ατελείωτες προκλήσεις της οδηγεί αυτή την χώρα σε οριστική διάλυση.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ

 

Έχασε και επίσημα την άριστη βαθμολόγηση ΑΑΑ και από τον τρίτο μεγάλο οίκο αξιολόγησης, τον Moody’s. Η οικονομία της χώρας είχε υποβαθμιστεί από την Standard & Poor’s πριν από δύο χρόνια και τον περασμένο Μάρτιο από την Fitch. Έτσι λοιπόν, η Φινλανδία δεν ανήκει πια στην ομάδα των χωρών της Ευρωζώνης με την άριστη βαθμολογία AAA.

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!

 

Την ώρα που το Ισλαμικό Κράτος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων και που η Τουρκία απειλεί με εισβολή στη βόρεια Συρία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν προχώρησε σε μία κίνηση ΜΑΤ, η οποία πρόκειται να φέρει τα πάνω-κάτω!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ

 

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όσοι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Ραμαζάνι.