Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ;

 

Η συμφωνία στο Eurogroup σίγουρα θα δώσει στην Ελλάδα μια πολυπόθητη περίοδο σταθερότητας και αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική χαλάρωση των χρηματοοικονομικών συνθηκών, καθώς η κυβέρνηση λαμβάνει τις καθυστερούμενες οφειλές και οι τράπεζες αποκτούν πρόσβαση σε φθηνότερη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΤΟ 91% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΤΑΙΡΟ

 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου γερμανικού καναλιού ARD, το 91% των Γερμανών δεν θεωρεί την Τουρκία αξιόπιστο εταίρο, ενώ τον περασμένο Απρίλιο ήταν 79%. Ωστόσο, το 7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται ακόμα την Τουρκία.

ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

 

Τούρκοι στρατιώτες κοντά σε σημεία μαχών στο Χαλέπι. Οπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων Interfax και Ria Novosti, μεταφέροντας μαρτυρίες από κατοίκους του Χαλεπίου, ένοπλες ομάδες από Τούρκους στρατιώτες έχουν εμφανιστεί στα βόρεια της πόλης, τη στιγμή που ένοπλες ομάδες τουρκόφιλων ισλαμιστών που αριθμούν περισσότερους από 2.000 άνδρες έχουν εξαπολύσει επίθεση εναντίον συριακών κυβερνητικών δυνάμεων νοτιοδυτικά της πόλης.

ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον ζήτησε από τη Μόσχα να μην βομβαρδίζει το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, υπό το φόβο ότι μέλη της ισλαμιστικής «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης», που είναι σύμμαχοι της Αλ Κάιντα και μάχονται δίπλα δίπλα, θα μπορούσαν επίσης να χτυπηθούν.

ΑΠΟ «ΚΟΣΚΙΝΟ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ 100 ΧΩΡΕΣ

 

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους έχουν επιλέξει να καταχωνιάσουν μαύρο χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού, ακόμα και της Ελβετίας, καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2017 μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας όλες οι καταθέσεις και οι λογαριασμοί που έχουν οι Έλληνες στις τράπεζες 100 χωρών του κόσμου.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  

Ο κύριος Francisco είναι 42 ετών είναι παντρεμένος με την Marian και μαζί της έχει 2 κόρες. Δίδυμες. Την Genesis και την Alexandra. Μπορείτε αν θέλετε να του αλλάξετε το όνομα, την ηλικία η ακόμα μπορείτε να τον έχετε στο μυαλό σας σαν εργένη.