Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

 

Π​​ριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Handelsblatt μελέτη του European School of Management and Technology, ιδιωτικής σχολής χρηματοδοτούμενης από τη γερμανική βιομηχανία, σχετικά με το ελληνικό χρέος και ιδίως με τη διοχέτευση των χρημάτων διάσωσης που εδόθησαν για να αποφύγει την ασύνταχτη κατάρρευση η ελληνική οικονομία.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

 
 O κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ;; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;;

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

 

Υπάρχει διάσταση απόψεων αναφορικά με τη συζήτηση του κεφαλαίου για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις. Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι υπάρχει διάσταση απόψεων με την τουρκοκυπριακή πλευρά σε σχέση με την συζήτηση του κεφαλαίου για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ -ΚΙΛΚΙΣ -ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

 

Το εφιαλτικό σενάριο διαμελισμού της Ελλάδας. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα σουμάρισμα των άρθρων και αναλύσεων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σχετικά με τον κίνδυνο ακρωτηριασμού του Ελληνικού εδάφους και θαλάσσιου χώρου.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

 

Την Καλαμάτα φαίνεται πως έχουν επιλέξει Ρώσοι επενδυτές για τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής υδροπλάνων σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BREXIT

 

Σε συνέντευξη του σήμερα, απαντώντας στης  επικρίσεις που δέχτηκε από τους υποστηρικτές του brexit ο διοικητής της τράπεζας της Αγγλίας, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν υπερέβη τα εσκαμμένα.

ΜΙΝΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ

 

Μίνι εξέγερση των Αφγανών οι οποίοι διαμένουν στον ανοικτό καταυλισμό του δήμου Μυτιλήνης, στον Καρά Τεπέ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

 

Τα σχέδιά του για τη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με τη Γεωργία και την Τουρκία ανακοίνωσε την Κυριακή το Αζερμπαϊτζάν, σχέδια που αναμένεται να δημιουργήσουν ένταση με τη γειτονική Αρμενία, μία ημέρα πριν από τις συνομιλίες στη Βιέννη για την περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 

Το Αιγαίο στην μέση επιχειρεί να «κόψει» η Τουρκία, όπως αποδεικνύουν οι πράξεις της. Πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό υπουργείο Άμυνας έχουν δημιουργηθεί ανησυχίες, από την δίμηνη πρόκληση των Τούρκων τόσο στα χωρικά μας ύδατα, όσο και εναέρια.