Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


«Ήρθε η ώρα να δοθεί τέλος στην τραγωδία του ελληνικού χρέους», τιτλοφορείται άρθρο των New York Times (NYT), το οποίο υπογράφει η συντακτική ομάδα της εφημερίδας.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Εν μέσω της βαριάς σκιάς της επερχόμενης φορολεηλασίας, με ψηφισμένο το Aσφαλιστικό, το οποίο οδηγεί σε νέες μειώσεις 250.000 επικουρικών, την «παράδοση» των κόκκινων δανείων στα παγκόσμια «κοράκια» και τον αυτόματo μηχανισμό διόρθωσης ή «κόφτη» μισθών και συντάξεων. 

ΤΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ - ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

 
Το αδίστακτο και αδιόρθωτο Φανάρι συνεχίζει να επιβουλεύεται το κανονικό Αυτοκέφαλο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, με τις πρόσφατες ανόητες ενέργειές του σε Μητροπολίτη της  Βορείου Ελλάδος τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ


Ο μετεωρισμός του ΔΝΤ – Το ανέλπιστο επικοινωνιακό δώρο στον Αλέξη. Ανέλπιστο δώρο ετοιμάζεται να κάνει το ΔΝΤ στην ελληνική κυβέρνηση. Καθώς το ΔΝΤ διαφωνεί επί της αρχής με την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

 

Εμείς σφίγγουμε το ζωνάρι και οι Γερμανοί ξοδεύουν με τα νοικοκυριά και τις κρατικές δαπάνες να αναδεικνύονται οι ατμομηχανές της ανάπτυξης.  Το 2016 ξεκίνησε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη γερμανική οικονομία.

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

«Η Ρωσία είναι αναγκασμένη να αναζητήσει τρόπους να εξουδετερώσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια της από την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη», διεμήνυσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν μετά την ανάπτυξη του προγράμματος στη Ρουμανία.

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 

Συνεχίζονται χωρίς σταματημό οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, την ίδια ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί τους γείτονες να συμμορφωθούν, ώστε να εξασφαλίσουν την βίζα που απαιτούν για τους Τούρκους πολίτες.

Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 53 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Τον δικό της ξεχωριστό δρόμο ακολουθεί η κίνηση "η πρωτοβουλία των 53+", δρόμος ο οποίος προς το παρόν πάντως δεν δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΝΤΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Στις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαξίμ Σοκόλοφ, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας - Ρωσίας 2016.