Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ G7

 

Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7, της Ομάδας των επτά ισχυρότερων οικονομιών της Δύσης, τάχθηκαν σήμερα υπέρ "ενός κόσμου χωρίς πυρηνικά όπλα" στη Διακήρυξη της Χιροσίμα, μετά την ιστορική επίσκεψη του Αμερικανού Τζον Κέρι στο μνημείο της πόλης αυτής που αποτελεί σύμβολο της πυρηνικής καταστροφής.

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ

 

Οι διακινητές υπόσχονται στους πρόσφυγες να τους μεταφέρουν εντός 24 ωρών από την Αθήνα στη Γερμανία.Η μεταφορά θα γίνεται με αεροπλάνο και φυσικά το κόστος είναι ανάλογο, ανέρχεται σε 3.500 ευρώ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Bild.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ LYKAVITOS.GR

 

Είναι τόση μεγάλη η οργή της πλειοψηφίας της κοινής γνώμης για την πιο καταστροφική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από το ξεκίνημα των Μνημονίων, που τα αποτελέσματα που έβγαλε η δημοσκόπηση του Lykavitos.gr για το παραπάνω ερώτημα, πραγματικά εξέπληξαν μέχρι και εμάς.

ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

 

To ρωσικό μέσο ενημέρωση σημειώνει και την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα ξένων ΜΚΟ. Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ria Novosti» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ελλάδα, προειδοποιώντας για εξέγερση των απελπισμένων μουσουλμάνων στην χώρα μας, τους οποίους καθοδηγούν πράκτορες που δρουν υπό τον μανδύα ΜΚΟ.

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

 

Ευρωπαίος αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το Euro Insight του MNI, δηλώνει ότι οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση εντός του Απριλίου είναι πολύ-πολύ μικρές, εκτιμώντας ότι είναι πιο πιθανό η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί έως τον Ιούλιο.

ΡΕΥΣΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

"Οι δυο τρεις τελευταίοι μήνες είναι άθλιοι", ανέφερε κορυφαίος τραπεζίτης. Ρευστότης μηδέν! Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει τις τελευταίες εβδομάδες η αγορά με το διαθέσιμο μετρητό των επιχειρήσεων από τις αρχές του χρόνου να βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από την εμφάνιση της κρίσης.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Ο στρατός της Συρίας σε συνεργασία με τους Ρώσους καταστρώνει στρατιωτική επιχείρηση για να απελευθερώσει το Χαλέπι από τους φιλότουρκους τζιχαντιστές. Το Χαλέπι, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Συρίας, είναι μια πόλη διαιρεμένη στα τρία.

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ

 

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Ειδομένη από την Κυριακή αργά το πρωί καθώς μετανάστες προσπαθούν να ρίξουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα με τα Σκόπια.

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

 

Το τελευταίο διάστημα, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις της κυβέρνησης, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές δίνουν και παίρνουν, ενώ όλα δείχνουν πως μέχρι και το Μαξίμου ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αυτό. Κύρια αιτία πρόκλησης των σεναρίων αυτήν είναι αξιολόγηση, η οποία ενδέχεται να κλείσει μετά το πέρας της προθεσμίας.