Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 52.953 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Στους 52.953 οι πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν στην ελληνική επικράτεια,σύμφωνα με ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Κάποιος επιτέλους να τον μαζέψει. Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Α.Μέτε γνωστός και μη εξαιρετέος προσπαθεί με “πύρινα κηρύγματα” να πείσει ότι η μουσουλμανική μειονότητα …καταπιέζεται στη Θράκη.

ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ

 

Υπνοβασία στην τρικυμία. Ο Άριελ, ιστορώντας στον Πρόσπερο το ναυάγιο του πλοίου του αδερφού του, επαναλαμβάνει την κραυγή του Φερδινάνδου, καθώς αυτός πηδούσε στη θάλασσα: «Hell is empty, and all the devils are here!».

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

H τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Xαλιφάτο και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις «εξαπλώνονται σαν ένας καρκίνος» παντού σε ολόκληρο τον κόσμο, προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν, απευθύνοντας έκκληση στη διεθνή κοινότητα να λάβει προληπτικά μέτρα και οι χώρες να συνεργαστούν περισσότερο για να πολεμήσουν τη «μάστιγα» της τρομοκρατίας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

 

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας προχωρά τις διαδικασίες, με στόχο όπως να βγει το τεύχος προκήρυξης για τις τηλεοπτικές άδειες στις 15 Απριλίου.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

 

Η συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ως στόχο την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, αλλά και τη διευκόλυνση καλύτερης πρόσβασης των προϊόντων της, στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Συνολικά 124 μετανάστες οι οποίοι δεν υπέβαλαν αίτηση ασύλου στην Ελλάδα επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία από τη Λέσβο την Παρασκευή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου, ανεξάρτητα αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ιδέα τι θα απογίνουν, ούτε καν ενδιαφέρει το γεγονός ότι δεν είναι ασφαλής χώρα.

MΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ

 

Πρόκειται σίγουρα για ένα σχέδιο που αν τελικά γίνει πράξη θα αλλάξει τον πετρελαϊκό χάρτη και τις ισορροπίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Όπως έγινε γνωστό, η Μόσχα και η Τεχεράνη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να κατασκευάσουν ένα κανάλι διέλευσης πλοίων που θα ενώνει την Κασπία Θάλασσα με τον Περσικό Κόλπο.