Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «PANAMA PAPERS»ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ;

 

Περισσότερα από 11,5 εκατομμύρια έγγραφα και πάνω από 2,6 terabytes πληροφοριών. Η υπόθεση των «Panama Papers», αποκαλούμενη από πολλούς «σκάνδαλο του αιώνα», έβγαλε στο φως αμέτρητες περιπτώσεις offshore εταιρειών και προσώπων από όλο τον κόσμο που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον φορολογικό παράδεισο του Παναμά.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ…

 

Πώς η Τουρκία με το προσφυγικό "κοιτάζει" Αιγαίο.Το πρόβλημα του «προσφυγικού» που έχει προκύψει για την Ελλάδα, αποτελεί μείζονα κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας, τόσο στο εσωτερικό της όσο και επί των συνόρων.

«ΧΕΡΙ» ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ

 

Νόμιμη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο της Αθήνας η επίσχεση εργασίας στην οποία αναγκαστικά καταλήγουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ως απάντηση στον εμπαιγμό των εργοδοτών τους, τους οποίους το δικαστήριο καθιστά υπόχρεους στην καταβολή των αποζημιώσεων των εργαζομένων όχι μόνο από τις εταιρείες τους αλλά και μέσω της προσωπικής κινητής και ακίνητης περιουσίας τους.

ΔΝΤΓΚΕΪΤ: ΠΟΙΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ”

  

Ο Υποναύαρχος ε.α και πρόεδρος  της “Κοινωνίας Αξιών” Στέλιος Φενέκος παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τις συνομιλίες Τόμσεν Βελκουλέσκου. Επικεντρώνεται στο ζήτημα της υποκλοπής της συνομιλίας και της χρήσης της από την κυβέρνηση.

ΤΟ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

Το κώδωνα του κινδύνου κρούει για μία ακόμη φορά ο πρ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος υποψιάζεται πως η χώρα μας πλημμυρίζει από πρόσφυγες, προκειμένου να υπάρξει κάποιου είδους αναδιάταξη των συνόρων.

Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ 100 ΔΙΣ.

 

Η Σαουδική Αραβία θα επιβάλλει περαιτέρω φόρους και θα επιταχύνει τη μείωση των κρατικών επιδοτήσεων, με στόχο να εξοικονομήσει τουλάχιστον 100 δισ δολάρια έως το 2020, δήλωσε ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg.

ΤΑ «ΝΕΑ» ΕΙΔΑΝ ΤΑ PANAMA PAPERS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

 

Δεν θα μπορούσε μία ιστορική εφημερίδα όπως είναι τα «Νέα» να μην ασχοληθεί σήμερα με τα Panama Papers, τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών στην ιστορία της δημοσιογραφίας.