Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΑΠΡΙΛΙΟΣ


Γ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 
Νέαν έδειξε κτίσιν, εμφανίσας ο Κτίστης, ημίν τοις υπ’ αυτού γενομένοις· εξ ασπόρου βλαστήσας γαστρός, και φυλάξας
 ταύτην, ώσπερ ην άφθορον, ίνα το θαύμα βλέποντες,
 υμνήσωμεν αυτήν βοώντες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 



 


Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ

  

Η γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα.«Ράντοβαν Κάρατζιτς, το δικαστήριο σάς καταδικάζει σε κάθειρξη 40 ετών» ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), Ο-Γκον Κουόν, στον 70χρονο πρώην πολιτικό ηγέτη των Σερβοβοσνίων, την περασμένη Πέμπτη. 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΓΚΕΤΟ

 

«Ο κίνδυνος μουσουλμανικής γκετοποίησης της Ευρώπης»,ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι, αυτό της ανώμαλης προσαρμογής των μουσουλμάνων κατά την άφιξη αλλά και προσαρμογή τους στις εκάστοτε ευρωπαϊκές χώρες.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 
Έκκληση στη διεθνή κοινότητα για συνδρομή στο προσφυγικό ζήτημα που μαστίζει την Ελλάδα απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου με μια συγκινητική επιστολή του προς τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών Δρ. Olav Fykse Tveit ζητά την παρέμβαση του ΠΣΕ. Διαβάστε τη συνέχεια και την Επιστολή ΕΔΩ....


ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

 

Την κατηγορηματική αντίθεσή τους στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό ζήτημα, που πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημοποίησαν την Πέμπτη οι «53» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΣΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 

Δεν εξισλαμίζονται οι Έλληνες αλλά εξελληνίζονται οι ισλαμιστές! Πολλή πλάκα, τελικά έχουν αυτοί που φοβούνται εξισλαμισμό της Ελλάδας από τους πρόσφυγες. Μέχρι στιγμής εκείνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι μόνο τάσεις για... εξελληνισμό τους. Τόσο δυνατή είναι η επιρροή του τρόπου ζωής μας και των συνηθειών μας στις συνειδήσεις τους. Παραδόθηκαν αμαχητί.

Ο AΣΑΝΤ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο RIA-Novosti πως είναι έτοιμος να προκηρύξει πρόωρες προεδρικές εκλογές, αν ο συριακός λαός το επιθυμεί, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο. Ο Άσαντ είπε ακόμη ότι η εκλογή προέδρου με άμεση ψηφοφορία είναι καλύτερη από ότι μέσω του Κοινοβουλίου.

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

 

Να ενώσουν -κάτω από προϋποθέσεις- τις δυνάμεις τους, μήπως και καταφέρουν να μπουν σφήνα μεταξύ του δίπολου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει Θεοδωράκης και Γεννηματά.

Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Την πιθανότητα ενός εμφυλίου πολέμου δεν αποκλείουν οι Αμερικανοί όπως προκύπτει από ειδική ραδιοφωνική εκπομπή – έρευνα του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού της.... Minneapolis των ΗΠΑ. 

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

Ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις με την υποστήριξη αεροσκαφών του δυτικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ σκότωσαν τουλάχιστον 60 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στις επαρχίες Άνμπαρ και Σαλαντίν, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανακοίνωση του ιρακινού στρατού.