Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

 

Στη Βουλή η μάχη Τσίπρα - Μητσοτάκη για τη διαφθορά. Ποια θέματα θα θίξει ο πρωθυπουργός. Ώρα με την ώρα παροξύνεται το πολιτικό κλίμα ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα.

ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

 

Ένα γεγονός που έχει επιμελώς αποσιωπηθεί είναι ότι στις 16 Νοεμβρίου 1967 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας. Στα σύνορα του Έβρου η απέναντι όχθη πλημμύρισε με τουρκικά άρματα μάχης, που μάρσαραν νυχθημερόν εκφοβιστικά και πανέτοιμα να περάσουν το ποτάμι.

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

 
Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας προσγειώθηκε σήμερα το πρωί το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, που σύμφωνα με πληροφορίες τελούσε υπό αεροπειρατεία.. Διαβάστε όλο το χρονικό ΕΔΩ....
 


ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;


Η Μακεδονία, το Αιγαίο, η Κύπρος και η εθνική μας κυριαρχία.Το έγκλημα της 13ης Ιουλίου του 2015 ίσως κοστίσει πανάκριβα στις επόμενες γενιές των Ελλήνων – αφού κινδυνεύουν να ζουν σε ένα κράτος που μόνο ως κράτος δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

 

Εθνική σύνταξη 384 ευρώ για είκοσι έτη ασφάλισης και 345,6 ευρώ στα 15 έτη. Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, που ξεκινούν από το 2% και φθάνουν ως και το 40% του ποσού μόνο της επικουρικής, όταν το άθροισμα κύριας και επικουρικής ξεπερνά τα 1.400 ευρώ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ 31/3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 15.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

 

Σε εφαρμογή βρίσκεται το νέο πρόγραμμα, με τίτλο «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για ανέργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας».

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!

 

Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο δήλωσε σήμερα ότι, παρά την πρόσφατη ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, η Κούβα δεν θα ξεχάσει τις αντιπαραθέσεις που είχε στο παρελθόν με τις ΗΠΑ και διευκρίνισε ότι το νησί «δεν έχει ανάγκη δώρα».

ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

 

Ακόμα ένα οργανωμένο σχέδιο τρομοκρατικής ενέργειας την Πέμπτη στη Γαλλία, σύμφωνα με έρευνα, η οποία καταλήγει πως μετά τους δύο άνδρες στο Βέλγιο (που τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες), ένας ακόμα Γάλλος, τον οποίο συνέλαβαν εχθές οι αρχές στο Ρότερνταμ ήταν σε επαφή με τον  βασικό ύποπτο Ρεντά Κρικέτ!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Κύπρο η Ρωσία, αφού η χώρα έχει τεράστια γεωστρατηγική σημασία για την «σκακιέρα» της Ανατολικής Μεσογείου.