Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ"

 

Στρατηγός Ζιαζιάς:
Στην Ευρώπη του πολιτισμού και του φωτός, οι τζιχαντιστες αναφέρονται ως τρομοκράτες, που δολοφονούν μη διστάζοντες να σκοτώνονται για να σκοτώσουν, χωρίς βέβαια να δίνεται μια λογική και εμπεριστατωμένη εξήγηση, ενώ αποφεύγεται επιμελώς και συστηματικά η αναφορά του θρησκευτικού παράγοντα στις σχέσεις των ανθρώπων και των κοινωνιών.

ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Η Ευρώπη αφήνει ελεύθερους τους εξτρεμιστές ελπίζοντας ότι αυτοί θα φύγουν στη Συρία. Πυρά κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος κατήγγειλε στην Βρετανική εφημερίδα «The Guardian» ότι η Ευρώπη αφήνει ελεύθερους τους εξτρεμιστές ελπίζοντας ότι αυτοί θα ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ;

 

Το Βέλγιο και η Ελλάδα είναι οι πιο αδύναμοι κρίκοι στην ευρωπαϊκή ασφάλεια. Για μαζικά λάθη κατηγορεί τις αρχές του Βελγίου ο Γερμανός ειδικός επί τα θέματα ασφαλείας, Γιόαχιμ Κράουζε, ο οποίος μάλιστα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη χώρα και η Ελλάδα είναι οι αδύναμοι κρίκοι της Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

"Η κατάσταση δεν παίρνει άλλη αναβολή, ακόμα και αύριο πρέπει να αρχίσει η επαναπροώθηση μεταναστών" ήταν η φράση των ελλήνων αξιωματικών στους τούρκους ομολόγους τους στη σύσκεψη προχθές στην Άγκυρα.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! Η Αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε  το πρωί την σύλληψη 6  προσφύγων από τη Συρία  που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα .Μαζί τους συνελήφθη και ένας 47χρονος από το Δελβινο ως διακινητής τους.

Ο ΚΙΜ «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε πάλι το θαύμα του. Η Βόρεια Κορέα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο το οποίο παρουσιάζει μια πυρηνική επίθεση στην Ουάσιγκτον, απειλώντας ταυτόχρονα τη Σεούλ ότι θα δεχτεί «ανηλεή επίθεση» επειδή συκοφαντεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ

 

Τρομοκρατημένες κι ανήμπορες εμφανίζονται οι βελγικές Αρχές, οι οποίες κάλεσαν τους πολίτες να μην λάβουν μέρος για λόγους ασφαλείας στην «πορεία ενάντια στο φόβο», η οποία προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες, πέντε ημέρες μετά από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης.

ΣΦΟΔΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ

 

Οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος και οι σύμμαχοί τους, με την υποστήριξη αεροπορικών επιδρομών και πυροβολικού, εξαπέλυσαν σήμερα μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην Παλμύρα και ανακατέλαβαν πολλές συνοικίες της πόλης.