Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

 

Για έκρηξη βίας στην Ειδομένη προειδοποιεί σε νέο δημοσίευμά της για την προσφυγική κρίση η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις και τα ευρωπαϊκά ελλείμματα.Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβεί κανείς σε αναλύσεις εν θερμώ, λίγες ώρες ή ακόμη και λίγες μέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΟΖ

 

Σχέδια για Ειδική Οικονομική Ζώνη στη Θράκη.Επανέρχεται το θέμα της δημιουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη, με βάση τις μελέτες που έχει κάνει Γερμανικό Ιστιτούτο σε συνεργασία με το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, της ομάδας μελέτης των φοιτητών νομικής Αθηνών.

ΥΨΩΝΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Η Βουλγαρία είναι έτοιμη να κατασκευάσει φράχτη στα σύνορά της με την Ελλάδα ώστε να εμποδίσει τη διέλευση μεταναστών, φοβούμενη πως θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς τη χώρα μετά το κλείσιμο της Διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Πριν από λίγη ώρα έφτασε μια πληροφορία από επαγγελματία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης  του τις λήψεις σημάτων και εκπομπών επικοινωνίας (μη κρυπτογραφημένων) και αφορά το πιο φλέγον ζήτημα που απασχολεί την γεωστρατηγική  σκακιέρα της χώρας τη δεδομένη περίοδο...ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. 

ΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

 

Αποκαλύψεις έκανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου  Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ενώ ήταν κάθετη, πως δεν πρόκειται να δημιουργηθούν «ασφαλείς ζώνες» στην Συρία, όπως ελπίζει η Τουρκία. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!

 

Ανοίγει ο δρόμος για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τον λάθος υπολογισμό της φορολογίας των ακινήτων τους (ΕΝΦΙΑ) με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η απόφαση αφορά εκατομμύρια φορολογούμενους, όπως εκτιμούν νομικές πηγές.

Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 

Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε σήμερα ότι στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλουν οι βελγικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τις διασυνδέσεις των βομβιστών που σκότωσαν τουλάχιστον 31 ανθρώπους στις Βρυξέλλες, στις αρχές της εβδομάδας.