Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

 

Πέντε θεματικές άδειες πανελλαδικού περιεχομένου – Όλο το παρασκήνιο της αδειοδότησης. Η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες θα γίνει μέσα σε δέκα μέρες και σχεδόν ταυτόχρονα προκηρύσσεται νέος διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια, καθώς και πέντε πανελλαδικές άδειες θεματικού περιεχομένου.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ OΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

 
Στην επικαιροποίηση του καταλόγου των ερωτήσεων-απαντήσεων που εκδίδει μετά από κάθε αλλαγή στο καθεστώς των capital controls προχώρησε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προκειμένου να κάνει πιο κατανοητά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την τελευταία απόφαση του υπουργείου Οικονομικών. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύουν σήμερα,  στα πρωτοσέλιδά τους φωτογραφίες τριών ανδρών που πιστεύεται ότι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις καμικάζι στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους, μετά την επίθεση ενός καμικάζι που πιστεύεται ότι ήταν μέλος της τζιχαντιστικής αυτής οργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη, η οποία στοίχισε τη ζωή τριών Ισραηλινών και ενός Ιρανού.

ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

Αν προσέξουμε, πως διαμορφώνεται το νόημα από τη διαπραγμάτευση του προσφυγικού στην ΕΕ και μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας, θα καταλάβεις πως αυτό εντάσσεται σε μια νέα, μετανεωτερικού και μεταμοντέρνου χαρακτήρα αφήγηση περί εχθροπραξιών.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ως παράνομη χαρακτηρίζει την σύνδεση υδροδότησης μέσω υποθαλάσσιου αγωγού της Τουρκίας και των κατεχομένων περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας,η Λευκωσία με επιστολή που έστειλε η κυβέρνηση στον  Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν γκι-Μουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Με συμφωνία για το φορολογικό και «μισή» συμφωνία για το Ασφαλιστικό ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων με το κουαρτέτο που αποχωρεί για το Πάσχα των Καθολικών και θα επιστρέψει στις 2 Απριλίου.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι πρόσφυγες από τις εμπόλεμες περιοχές στη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν, δεν θα μπορούν να πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά κράτη. Μια απάνθρωπη απόφαση που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση εν μία νυκτί, για να καθησυχάσουν τα «πολιτισμένα» τευτονικά κράτη. Απόφαση με έντονα ρατσιστικά κατάλοιπα, καθιστά το κάστρο Ευρώπη «απόλυτα ασφαλές».

ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ «ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ XΑΛΙΦΑΤΟΥ»

 

Τους τελευταίους μήνες το Ισλαμικό Κράτος έχει αρχίσει να χάνει έδαφος σε Συρία και Ιράκ.  Η απειλή είναι τόσο μεγάλη που υπάρχουν σκέψεις για να υψωθεί τείχος. Μέχρι στιγμής οι Ιρακινοί έχουν καλύψει μία έκταση μήκους εκατό χιλιομέτρων. Στο μέλλον η Βαγδάτη πρέπει να οχυρωθεί ολόκληρη. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουν οι κάτοικοι πως θα προφυλαχθούν από τις απειλές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

 

Πολλές δεκάδες ακτιβιστές που ανήκουν στο κίνημα αντιφρονούντων «Κυρίες στα Λευκά» συνελήφθησαν σήμερα μετά την πορεία που πραγματοποίησαν στην Αβάνα, λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη στην Κούβα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.