Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

 

Χωρίς συμφωνία αναχωρούν για τις διακοπές του Πάσχα των καθολικών οι δανειστές της χώρας. Χωρίς συμφωνία αναχωρούν για τις διακοπές του Πάσχα των καθολικών οι δανειστές της χώρας και όλα μένουν μετέωρα καθώς δεν υπάρχει ημερομηνία που να προσδιορίζει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εκταμίευση της δόσης και η οικονομία να παραμένει υπό ασφυκτική πίεση, ενώ φυσικά παρατείνεται και η όποια συζήτηση για το χρέος.

ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 
Χαιρετώντας, πανηγυρίζοντας και χαμογελώντας από τη χαρά τους που τα κατάφεραν να φτάσουν στην Ευρώπη, έφτασαν τα ξημερώματα της Κυριακής με μία κατάμεστη πλαστική βάρκα.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ;

 

Το πραγματικό “αφεντικό” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθώς οι Βρετανοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα δημοψήφισμα, το οποίο θα καθορίσει το εάν ή όχι η χώρα τους θα παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πιο σημαντικό γεγονός για την ΕΕ δεν αναφέρεται ποτέ από κανένα δημοσιογράφο. Το γεγονός αυτό δεν είναι άλλο από την συντριπτική επιρροή την οποία ασκούν οι ΗΠΑ μέσα στην ΕΕ.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Μάχη με το χρόνο πρέπει να δώσει η ελληνική κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή συμφωνία των «28» με την Τουρκία για τη μείωση των προσφυγικών ροών, αφενός για να «εκκενώσει» την Ειδομένη και το λιμάνι του Πειραιά -θέμα άμεσης προτεραιότητας. 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν κατά κόρον φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης κατέθεσε κατηγορητήριο εις βάρος του ιδρυτή της εταιρείας Dogan Holding και πρόεδρου της τράπεζας Isbank Αϊντίν Ντογάν με την κατηγορία της «ανάμειξης» σε δίκτυο λαθρεμπορίας καυσίμων.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ

 

«Το όνειρο συνθλίβεται από την πραγματικότητα», λέει ο πρόσφυγας Αζίμ Σ. λέκτορας Κοινωνιολογίας, για να περιγράψει στη συνέχεια με συγκλονιστικά λόγια, τα όσα βίωσε στο ταξίδι της φυγής, που ξεκίνησε πριν 16 ημέρες από τα σύνορα Τουρκίας- Συρίας.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!

 

Η εξέλιξη του προσφυγικού ζητήματος, εκτός από τις γνωστές συνέπειες στον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό κόσμο, έχει φέρει μαζί της μια πλειάδα από συνεπακόλουθα. Μέρος αυτής της παθογένειας φαίνεται πως είναι και η κερδοσκοπία, στο όνομα της οποίας μια πλειάδα επιτήδειων προσπαθεί να θησαυρίσει εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη ζοφερή αυτή κατάσταση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Καθώς μια ανθρωπιστική κρίση επαπειλείται στην Ελλάδα, όπου 46.000 μετανάστες είναι αποκλεισμένοι σε κακές συνθήκες μπροστά στη λεγόμενη "οδό των Βαλκανίων" που έχει πλέον κλείσει, η πίεση προς τους Ευρωπαίους για να βρουν επιτέλους μια λύση ήταν πολύ μεγάλη.