Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

 

Πυρηνικό κινητήρα για διαστημόπλοια που θα φτάνουν στον Άρη σε 6 εβδομάδες ετοιμάζει η Ρωσία.Σύστημα πυρηνικής προώθησης, που θα μπορεί να πάει ένα διαστημόπλοιο στον Άρη μέσα σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα, πιθανώς να δοκιμάσει η Ρωσία το 2018, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας του χώρου της πυρηνικής τεχνολογίας, Rosatom.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!

 

Η Ευρωπαϊκή παράνοια στο προσφυγικό. Ευρωπαϊκό μπάχαλο στο προσφυγικό! Ο καθένας λέει και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! Ο καθένας λέει ότι θέλει, ζητάει ότι τον συμφέρει και όπως φαίνεται θα κάνει ότι του …καπνίσει. Το προσφυγικό έχει αποσυντονίσει την Ευρώπη και απειλεί να διαλύσει πρόωρα της ΕΕ.

ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

 

Πλάκα μας κάνουν…! Όλα βαίνουν καλώς στην Ε.Ε. Έχει βρει τον αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει την κρίση. Τα θεμέλια της παραμένουν στέρεα. Με αυτά τα επιχειρήματα οι νεοφιλελεύθεροι ηγέτες της Ε.Ε, προεξάρχουσας της κυρίαρχης χώρας στην Ευρώπη, της Γερμανίας, επιχειρούν να μας πείσουν ότι η βίαιη προσαρμογή μας σε συνθήκες φτωχοποίησης, βάσει των μνημονίων που εφαρμόζονται θα μας οδηγήσουν στον μετέπειτα χρόνο στον παράδεισο.

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Συνεχίζονται οι διαδικασίες εγκατάστασης των μεταναστών και των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα αλλά και στα δρομολόγια ανεφοδιασμού του ελληνικού στρατού.

ΙΟΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

 

Ανακοίνωση-προειδοποίηση εξέδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την εμφάνιση στην Ελλάδα κακόβουλου λογισμικού που κλειδώνει υπολογιστές.

Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΟΟΣΑ!

 

Η έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) σημειώνει μια σημαντική παραδοχή πως η εφαρμογή συγκεκριμένων μνημονικών μέτρων ήταν λανθασμένη και πολλαπλάσια από άλλες χώρες. 

ΠΟΙΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ

 

Αξιοσημείωτες είναι οι ελαφρύνσεις που φέρνουν οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε χιλιάδες ιδιοκτήτες, καθώς μια σειρά από οφειλές που σχετίζονται με το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), το οποίο πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τα ανταποδοτικά τέλη και τις οφειλές για την πολεοδομική νομοθεσία αναπροσαρμόζονται.

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ

 

Ο Μοχάμεντ Μπαζιανί (Mohammed Baziani), Κούρδος σουνίτης πολιτικός, πρόεδρος του κεντροδεξιού πολιτικού κόμματος «Κίνημα για τη Μεταρρύθμιση και την Ανάπτυξη» -ιδεολογικά δηλώνουν φιλελεύθεροι ισλαμιστές (υπάρχουν και τέτοιοι)- είπε μιλώντας στο BasNews ότι ΗΠΑ και Ισραήλ σχεδιάζουν να διαμελίσουν το Ιράκ σε τέσσερα διαφορετικά κράτη.