Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

 

Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00΄, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την προεδρία του. 
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 

ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

 

Με αποχώρηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.  Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

 
Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος - Αγράμματος αρνητής στράτευσης, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού. Φάρσα ενόψει τριωδίου ή επιπολαιότητα εκ μέρους της κυβέρνησης; Φάρσα ενόψει τριωδίου ή επιπολαιότητα εκ μέρους της κυβέρνησης;  
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....


ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

 

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα πρέπει να είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα ανά πάσα στιγμή, καθώς, όπως είπε, «γιγαντώνεται η απειλή από τις εχθρικές χώρες».

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ E1

 

«Ξέρετε που είναι η πύλη Ε1; Εκεί που είναι οι πρόσφυγες;», ρωτάει μια κοπέλα μέσα σε ένα παλιό κόκκινο φιατάκι ενώ κινείται κοντά στον Άγιο Διονύση. Μέσα σε λίγη ώρα ακούω την ίδια ερώτηση ακόμη δύο φορές. Και όσοι κινούνται πέριξ του λιμανιού μάλλον θα την ακούν εξίσου συχνά.

ΣΤΗ ΒΑΡΙΑ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ


Το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών φέρνει εξελίξεις. Το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκαλείται την Παρασκευή σε συνθήκες πολύ διαφορετικές των ιστορικών συσκέψεων του 1992 για το όνομα της ΠΓΔΜ, του 1993 για την πολεμική κλιμάκωση στη Γιουγκοσλαβία, του 2011-12 για την οικονομική κρίση ή ακόμα και του Ιουλίου 2015, την επομένη του δημοψηφίσματος.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Ειδικοί αναλυτές που μίλησαν στο ρωσικό Sputnik εκτιμούν ότι η Τουρκία βομβαρδίζει διαρκώς με πυρά πυροβολικού τις κουρδικές θέσεις στη βόρεια Συρία, επιδιώκοντας να θρυμματίσει την εύθραυστη εκεχειρία στη χώρα και να υπονομεύσει τις αμερικανορωσικές σχέσεις.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙΟΥ

 

Μετά την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για το Κοινοβούλιο του Κέντρου, την οποία παρουσίασε στο πρόσφατο Συνέδριο του Ποταμιού, την δική της αντιπρόταση κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ

 

Επιταχύνονται οι εξελίξεις στο ζήτημα της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας υπό την πίεση του προσφυγικού, την ίδια στιγμή, όμως, το ΔΝΤ ζητά τη λήψη νέων μέτρων.

ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

 

Δυσπιστία απέναντι στους θεσμούς και τα θεσμικά όργανα, αλλά και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, με σαφή στροφή προς το διαδίκτυο καταδεικνύουν τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου.

"ΆΝΟΙΞΕ" ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ!

 

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορούν να χρηματοδοτηθούν είναι οι υπηρεσίες ενοικίασης λεωφορείων, επιβατηγών αυτοκινήτων και αμαξών με ζώα, θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών, θαλάσσιες και παράκτιες μεταφορές επιβατών με θαλαμηγούς.