Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

 

Αποτελούσε πάντα ιστορικό παράδοξο το ότι ένας από τους Αμερικανούς διπλωμάτες που ενεπλάκησαν στην δημιουργία του ΝΑΤΟ ονομαζόταν Achilles (Αχιλλέας).

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προετοιμάζονται για μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα εν μέσω φόβων πως η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Η αποστολή των νατοϊκών δυνάμεων  τα ελληνικά συμφέροντα. H εσπευσμένη αποστολή νατοϊκών ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο (εντός 24 ωρών!!) υπό το πρόσχημα της πρόσκλησης από την Γερμανία, την Τουρκία και την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης έχει πολλαπλή σημασία και περικλείει πιθανότατα κινδύνους – αλλά ίσως και κάποιες ευκαιρίες και δυνατότητες – για τα ελληνικά συμφέροντα.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΜΚΑ

 

Εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, έδωσε εντολή στις διοικήσεις των νοσηλευτικών Ιδρυμάτων να δέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση όλους εκείνους που κατέχουν ΑΜΚΑ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ


Μετά την αποκάλυψη για το κύκλωμα δημοσιογράφων που εκβίαζαν στελέχη ΔΕΚΟ και Τραπεζών, τα στόματα ανοίγουν και πλέον στην Ασφάλεια Αττικής είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν δεύτερο κύκλο ερευνών, για παράλληλο κύκλωμα επίσης δημοσιογράφων οι οποίοι έπαιρναν εκβιαστικά διαφημίσεις για τα έντυπα τους αλλά και τις ιστοσελίδες τους.

OΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ'' ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ…

 

‘’Μια ομάδα ανώτερων αξιωματούχων της ΕΕ επιχειρεί να διασώσει και να προωθήσει την ενιαία προσέγγιση της Ευρώπης στο ζήτημα της μετανάστευσης’’ αναφέρει το Politico. H Αυστρία με τις μονομερείς της ενέργειες να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές υπονομεύει την προσπάθεια της Κομισιόν ώστε να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ’’

 

Στα πλαίσια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Τράπεζας της Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας ανέφερε πως η καθυστέρηση της αξιολόγησης του προγράμματος είναι επικίνδυνη και έκανε λόγο για κατάσταση οριακής ισορροπίας. «Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στη ζώνη κινδύνου για την ελληνική οικονομία» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρότεινε μάλιστα σημαντικές αλλαγές στο φορολογικό.

ΗΠΑ : TΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΟΣ!

 

Εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο συζητάνε την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία με τόσα ανοιχτά μέτωπα και ανάμεσα τους και η Washington Post η οποία κάνει λόγο για «στρατηγικό εφιάλτη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.