Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

 

Η εκτέλεση του προϋπολογισμού μπήκε στο «μικροσκόπιο» των τεχνικών κλιμακίων από την πρώτη ημέρα παρουσίας τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ).

ΤΟ 175% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ 2020 ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ


Στην παραδοχή ότι το ελληνικό χρέος επί του ΑΕΠ θα φτάσει το 175% το 2020, αντί για τις εκτιμήσεις της Κομισιόν ότι θα ανερχόταν στο 120% το ίδιο έτος και κάτω από το 110% το 2022, προχωρά ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν, Πιερ Μοσκοβισί, σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή.

NA Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 
Η Ρωσία κατέθεσε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έκθεση πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες της Τουρκίας σε όφελος των τζιχαντιστών που δραστηριοποιούνται στη Συρία [1]. Το έγγραφο αυτό περιέχει μια δεκάδα γεγονότα τα οποία, το καθένα χωριστά, 
 Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS Η ΕΛΛΑΔΑ!

 

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο εγκλωβίζονται στην χώρα καθώς τα Σκόπια κλέινουν τα σύνορά τους ενώ η Τουρκία αυξάνει τους ρυθμούς με τους οποίους "γεμίζει" την χώρα με επιδιωκόμενο σκοπό να αλλοιωθεί τάχιστα η εθνολογική και πληθυσμιακή σύσταση της Ελλάδας.

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ

 

Χαμός έγινε τελικά εντός και εκτός Βουλής το περασμένο Σάββατο με την αποκάλυψη των επαφών του υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας κ. Μπόργιανς και του Γενικού Προξενείου Ντίσελντορφ και της σχετικής αλληλογραφίας.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

 

Κάθετα αντίθετος εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στην πρωτοβουλία του μέλους της Ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος M. Πετίρ, να συγκροτήσει ανεπίσημο γκρουπ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπό τον τίτλο "Φίλοι της Μακεδονίας".

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

 

Τις προτάσεις της Ρώμης για μια διαφορετική Ευρώπη έδωσε στη δημοσιότητα ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν, με επιστολή που δημοσιοποιήθηκε.

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ELDORADO

 

Ο υπουργός ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης κατήγγειλε ευθέως στο Bloomberg  τον διευθύνων σύμβουλο της Eldorando Paul wright, ότι έχει σορτάρει τις μετοχές της εταιρείας του.

ΡΗΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Ένταση επικρατεί στην Τουρκία μετά τη λέξη “μπούρδες” που είπε στρατιωτικός εκπρόσωπος της Τουρκίας στην στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ με την ρήξη μεταξύ ενόπλων δυνάμεων και Νταβούτογλου να ευνοεί όπως φαίνεται την Ελλάδα σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο.