Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Οι προτάσεις στους αγρότες: Αυτονομία του ΟΓΑ, βελτιώσεις στο ασφαλιστικό, ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση, μείωση κόστους παραγωγής.

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

 
Η Εκκλησία του Φαναρίου κατ΄ εντολή του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου  έδωσε στην δημοσιότητα στις 19/2/2016 την επιστολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο.. Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ......
 



ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 126 ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ GLOBALFIREPOWER.COM. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016

 

Η κατάταξη γίνεται βάσει του «Power Index» (PwrIndx) της ιστοσελίδας, που λαμβάνει υπόψιν πάνω από 50 παράγοντες, εξάγοντας συμπεράσματα που επιτρέπουν σε μικρότερες αριθμητικά, αλλά τεχνολογικά εξελιγμένες ένοπλες δυνάμεις μικρών χωρών να «ανταγωνίζονται» τις αντίστοιχες μεγαλύτερων, λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών.

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η Τουρκία σε πανικό: Μήπως βρισκόμαστε ενώπιον του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου;Όταν τα διπλωματικά όπλα σιγούν ή γίνονται αναποτελεσματικά, τα πραγματικά όπλα αρχίζουν να βομβαρδίζουν.

ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΡΙΑ.

 

Στο ίδιο έργο θεατές...Αφού η κυβέρνηση με ψέμματα εξελέγη, αφού άδειασε σε 9 μήνες τα ασφαλιστικά ταμεία για να δώσει τα λεφτά στους δανειστές πουλώντας το παιγνίδι της διαπραγμάτευσης υπέγραψε ένα ακόμη μνημόνιο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ

 

Συνήθως όταν ακούμε δημοσκόπηση, το μυαλό μας πηγαίνει στο ποιος καταγράφεται πρώτος από τους δύο μονομάχους από τη μια και ποιοι υποβιβάζονται με κάτω του 3% από την άλλη.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

 

Τ​​ην κούραση του λαού μας ποιος την υπολογίζει, τις αντοχές του ποιος τις μετράει; H λέξη απελπισία κυριολεκτεί σε πάμπολλα χείλη. Δοκιμάσαμε όλα τα κόμματα, κυβέρνησαν τη χώρα ή συγκυβέρνησαν όλα – εκτός από τις ιδεοληπτικές ακρότητες και τις γραφικές αποφύσεις.

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ

 

Ανασκευάζει της δηλώσεις ο Υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας -  Βεστφαλίας, ο οποίος δηλώνει πλέον πως δεν υπήρχε κάποια λίστα και πως είπε στον Έλληνα πρόξενο ότι μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες, δεδομένης της εμπειρίας που είχαν.

ΑΠΟ ΤΗ LEHMAN BROTHERS ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

 

Σε κοινή συνέντευξή τους στο Spiegel οι κορυφαίοι γερμανοί οικονομολόγοι Π. Μπόφινγκερ και Κλ. Φουστ σχολιάζουν τα νέα σύννεφα πάνω από τα διεθνή χρηματιστήρια αλλά και την χρόνια πολιτική των χαμηλών επιτοκίων.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι η Τουρκία εκπαιδεύει τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, όχι μόνο για να δράσουν στη Συρία, αλλά και να εισβάλουν και να ξεκινήσουν τζιχάντ [ιερό πόλεμο] στη Ρωσία.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Με την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Μπόργιανς παρα πόδα μένει η κυβέρνηση μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο και τους χειρισμούς του γραφείου του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία φέρονται να είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.