Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟ 2015 ΚΑΤΑ 1,9 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Με αποτέλεσμα έκπληξη έκλεισε σε ταμειακή βάση το 2015 για τα έσοδα του Δημοσίου. Τα στοιχεία δείχνουν υπέρβαση 1,9δις ευρώ έναντι του στόχου που θέτει ο προϋπολογισμός, ενισχύοντας έτσι τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης εν όψει της πρώτης αξιολόγησης και της διαπραγμάτευσης για τους δημοσιονομικούς στόχους του 2016 και των επόμενων ετών έως και το 2018.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ DAESH ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

Το ερώτημα είναι ένα εδώ και αρκετό καιρό για την χώρα μας. Η Ελλάδα είναι πιθανό να βιώσει σύντομα εικόνες όπως αυτές της Τουρκίας ή της Γαλλίας στο έδαφος της;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 

Μάλλον κανένας δεν γνωρίζει το πλήρες συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Κύπρος για το οικόπεδο της Αφροδίτης με το Ισραήλ και τώρα που η Κύπρος απέκτησε νέο νονό το Ισραήλ (μέσω μιας ΑΟΖ που του απέδωσε δώρο τα πετρέλαια της Κύπρου) αντί για την Ελλάδα, δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Είναι και η επερχόμενη λύση – παράδοση της Κύπρου του Αναστασιάδη στον Πρόεδρο Ερντογάν.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ! ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση κεφαλαίων που έχει γίνει στην χώρα μας, ύψους 1,2 δις ευρώ, που δυστυχώς αποσύρεται. Ο λόγος για την καναδική εταιρεία Eldorado Gold, η οποία αποφάσισε να ανασταλεί τα επενδυτικά σχέδια που είχε για την Ελλάδα μέχρι νεοτέρας, αφού οι αντιπαραθέσεις της με την Ελληνική κυβέρνηση δεν φαίνεται να τελειώνουν.

ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚ

 

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσπάθησαν την Τρίτη να ακυρώσουν την όποια συζήτηση για ενδεχόμενη έκτακτη σύγκληση του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) μετά τις δηλώσεις του υπουργού Πετρελαίου της Νιγηρίας ότι υπήρχε ανάλογο αίτημα από ένα-δύο μέλη του Οργανισμού.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ

 

Δημοσιονομικό κενό που ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ βρίσκει η τρόικα και ζητάει νέα μέτρα, ακριβώς την ώρα που η κυβέρνηση δίνει μάχη για να περάσει το Ασφαλιστικό.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ... ΓΡΗΓΟΡΑ

 

Στο fast track βάζει η Γερμανία την απέλαση αλλοδαπών από το έδαφος της αφού με απόφαση της κυβέρνησης επιταχύνονται σημαντικά οι διαδικασίες και η απέλαση όσων κρίνονται κακοποιοί θα γίνεται στα... γρήγορα.

ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

 

Μια αεροπορική επίθεση από την συμμαχία της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψε μια αποθήκη χρημάτων που ανήκε στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης, είπε αμερικανός αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας χθες.