Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ 13 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Κατατέθηκε στη Βουλή χθες το βράδυ το νομοσχέδιο με τα 13 προαπαιτούμενα τα οποία όταν ψηφιστούν θα ανοίξουν το δρόμο για την εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισ. ευρώ.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ MEGA ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ)

Τις απόψεις του εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος για την Αριστερά και την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα κλπ. Διαβάστε τη Συνέντευξη ΕΔΩ....

OΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΦΤΑΝΕΙ...!

 

Τρέμω κάθε φορά που ακούω τον πρωθυπουργό ή κάποιον από τους υπουργούς να λένε ότι διαπραγματεύονται σκληρά με τους "θεσμούς".  Γιατί κάθε φορά που η κυβέρνηση μπαίνει σε διαπραγμάτευση, στο τέλος προκύπτουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα. Και δυστυχώς για μία ακόμη φορά... πασχίζουν για το καλό μας. Έλεος...

ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Βόμβα για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις αποτελεί η απαίτηση του ΔΝΤ για εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και μάλιστα και στις κύριες συντάξεις.

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 

Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο περιθώριο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

 

Αποτρελάθηκαν οι Τούρκοι. Κάποιοι απ αυτούς νομίζουν ότι ο σουλτάνος τους Ερντογάν είναι υπεράνω όλων και έφτασαν μέχρι του σημείου να μηνύσουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για προσβολή του Ερντογάν!

ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΚΕΡΔΙΖΕΙ» 1 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

 

Το Ισλαμικό Κράτος έχει πολλές διαφορές με την οργάνωση από την οποία προήλθε, δηλαδή τον βραχίονα της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Η δεύτερη, όπως και η «μητρική» Αλ Κάιντα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, χρηματοδοτείτο από «χορηγούς» εκ των χωρών του Κόλπου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ

 

Εκτός της δυνατότητας μεταπώλησης σε ξένα funds μένουν προς ώρας τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια και αυτά των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων που έχουν υποθήκη την πρώτη κατοικία του δανειολήπτη, σε αντίθεση με τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, για τα οποία η συμφωνία της κυβέρνησης με τους Θεσμούς ανοίγει την πόρτα στα κοράκια των distress funds.