Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

 

Η Ελλάδα βρισκόταν από τις 21 Απριλίου 1967 υπό τη δικτατορική διακυβέρνηση του στρατού, ενός καθεστώτος που είχε καταργήσει τις ατομικές ελευθερίες, είχε διαλύσει τα πολιτικά κόμματα και είχε εξορίσει, φυλακίσει και βασανίσει πολιτικούς και πολίτες με κριτήριο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Διαβάστε όλο το αφιέρωμα ΕΔΩ....

 


ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ

 

Το Ισλαμικό Κράτος χάνει έδαφος στη Μέση Ανατολή και ο υποστηριζόμενος από τη Δύση συνασπισμός κερδίζει έναντι της οργάνωσης, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο προεδρικό μέγαρο.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, χθες για μια ακόμη φορά στο παρά πέντε, η κυβέρνηση κατάφερε να φθάσει σε συμφωνία με τους Θεσμούς για την πρώτη λίστα προαπαιτουμένων προκειμένου να ξεκλειδώσει η δόση των 2 δισ. ευρώ και τα 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ;

 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στην έκτακτη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Μεταναστευτικό και επισκέπτεται την Άγκυρα σήμερα με το ίδιο θέμα κυρίαρχο στην ατζέντα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα καταφέρει να επιτύχει το παραμικρό. 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 35 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

 

Οριστικά και αμετάκλητα θα δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών οι 35κατηγορούμενοι για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έκανε δεκτή την αίτηση 8 εκ των παραπεμπομένων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Αθηνών.

ΝΕΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος καταθέτει η Κυβέρνηση την Τρίτη στη Βουλή νέο νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές.

OΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Δεν αναγνωρίζουμε την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ.

O ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 24 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑ

 

Το θάνατο 24 μαχητών στο Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή του Σινά, κοντά στο σημείο πτώσης του ρωσικού Airbus και τη σύλληψη άλλων οκτώ, ανακοίνωσε ο στρατός της Αιγύπτου.