Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

 

Την πολιτική διαπραγμάτευση στα χέρια του παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά την άκαρπη χθεσινοβραδινή τηλεδιάσκεψη ο πρωθυπουργός μέσα στο Σαββατοκύριακο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες απεμπλοκής με χρονικό ορίζοντα Eurogroup της Δευτέρας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ «ΤΟΞΟ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ» Η ΡΩΣΙΑ

 

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει στις θάλασσες της Ιταλίας ο 6ος στόλος δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Ρωσικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία προκαλούν τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, ενώ την ίδια στιγμή, μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» σπέρνουν χάος σε περιοχές της Βορείου Αφρικής.  Αυτές οι απειλές έχουν οδηγήσει τους διοικητές των ναυτικών δυνάμεων στην Ευρώπη να κρούουν κώδωνα κινδύνου.

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

 

Η  γερμανική κυβέρνηση συνεχίζει να καταβάλλει συντάξεις στους Ισπανούς στρατιώτες που προσφέρθηκαν εθελοντικά να πολεμήσουν στο πλευρό των Ναζί εναντίον των ρωσικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποκαλύπτεται σήμερα σε ένα πρώτου μεγέθους σκάνδαλο για την νοοτροπία των Γερμανών διαχρονικά, αναφέρει σχετικό ρωσικό δημοσίευμα.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Μετά τους αγανακτισμένους και αφού οι αγανακτισμένοι δεν «κατάφεραν» όχι μόνο να κάνουν κάτι, αλλά ούτε καν να αφήσουν χαραγμένο ένα όραμα, το οποίο θα ζύμωνε η κοινωνία στη συνέχεια, άρχισε μια προσπάθεια από πάρα πολλούς πολίτες, για τη δημιουργία κινήσεων, κινημάτων και πολιτικών κομμάτων.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ "ΕΙΠΕ" ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ AIRBUS

 

Τρομοκρατική επίθεση το αίτιο της αεροπορικής τραγωδίας του ρωσικού Airbus στο Σινά όπως δείχνουν και τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους.

ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ

 

Παρέλαση από το γραφείο του οικονομικού Εισαγγελέα Γαληνού Μπρή, κάνουν οι τραπεζίτες των 4 μεγάλων συστημικών τραπεζών της χώρας ως ύποπτοι για το κακούργημα της απιστίας σχετικά με τις δανειοδοτήσεις άνω των 800 εκατομμυρίων προς 11 μιντιακούς ομίλους της χώρας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

 

Μία απόφαση που γεννάει χρήσιμα συμπεράσματα πήρε ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός επανασυστήνει το γραφείο Τύπου του μετά από αρκετά χρόνια, μία απόφαση που έχει δύο σημαντικές επιπτώσεις.

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ EUROGROUP

 

Σκηνικό εμπλοκής επιχειρείται να στηθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή το γεγονός ότι δεν θα συνεδριάσει το EuroWorking Group, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από τις Βρυξέλλες.

ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

Ο ρωσικός στρατός άφησε έκπληκτο τον διοικητή δυνάμεων του ΝΑΤΟ, τόσο ώστε να δηλώσει δημοσίως πως ότι δεν περίμενε τέτοια αύξηση εξοπλισμών από τον Πούτιν και ότι ξαφνιάστηκαν εντελώς.