Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ''ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ''.

 
         Διαβάστε τα τεκταινόμενα της συνδιάσκεψης ΕΔΩ....
 


Η «ΚΟΥΡΣΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

 

Στην τελική ευθεία για τη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων σχετικά με τις αλλαγές στη φορολογία εισέρχεται η κυβέρνηση: Ως την Παρασκευή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση μετά την παράταση για μία εβδομάδα που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών την προηγούμενη Παρασκευή.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Στις επιθέσεις εναντίον της Επιτροπής Σοφών μέσω Διαδικτύου για το πόρισμά της απάντησε το μέλος της, Δημήτρης Μπούρλος, σε συνέντευξή του στο Mega, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί η επιτροπή να κόψει συντάξεις.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΛΑΝΤ

 

Η οικονομική συνεργασία και οι επενδύσεις αναμένονται να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι των συζητήσεων κατά την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας (22,23 Οκτωβρίου) με τη συνοδεία μεγάλης ομάδας επιχειρηματιών.

ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Με ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές ισοδυναμεί η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Τουρκία.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ!

 

Η Τουρκία έχει πάρει μέρος μόνο σε 3 αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία από τον Αύγουστο, γράφει η εφημερίδα Hurriyet. Τα μαχητικά της Τουρκίας «πέτυχαν» θέσεις των τζιχαντιστών στη Συρία στις δύο από τις τρεις αεροπορικές επιδρομές.

ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΗ VOLKSWAGEN ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

 

Έρευνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη γαλλική έδρα της Volkswagen, στη Βιγιέ-Κοτερέ (βόρεια Γαλλία), στο πλαίσιο της έρευνας για τους κινητήρες ντίζελ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ερευνητές μετέβησαν επίσης στα γραφεία της Volkswagen στο Ρουασί, στα βόρεια προάστια του Παρισιού.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΤ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

 

Για την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν καθόλου δεδομένο ότι η σύνοδος κορυφής της περασμένης Πέμπτης θα εξελισσόταν καλά για τα ελληνικά συμφέροντα. 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ

 

Κανείς συνεργάσιμος δανειολήπτης που έχει αντικειμενική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων του, δεν έχει να φοβάται τον πλειστηριασμό της κατοικίας του, δήλωσε η Λούκα Κατσέλη, για τον κώδικα δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι αυτοί «που πρέπει να ανησυχούν είναι οι λίγοι εσκεμμένα κακοπληρωτές».