Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ «ΚΛΕΒΟΥΝ» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!

 

Στόχο έχει βάλει τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που έχουν βρεθεί στο ελληνικό υπέδαφος στην περιοχή της Ηπείρου, ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, με τη στήριξη μάλιστα του γνωστού Τζορτζ Σόρος!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΦΡΙΚΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ «ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ»

 

Η αμερικανική ηγεσία υποστήριξε ακραίες ισλαμικές ομάδες να ανατρέψουν κοσμικούς δικτάτορες στο όνομα της «δημοκρατίας και της ελευθερίας», ο ντόπιος χριστιανικός πληθυσμός υποχρεώθηκε ή να μεταστραφεί στο Ισλάμ ή να πεθάνει.

12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 104.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Στην παροχή έως 104.000 θέσεων εργασίας σε διάστημα έξι μηνών και μέσω 12 νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ προχωρά το Υπουργείο Εργασίας. Τα συγκεκριμένα προγράμματα θα «τρέξουν» παράλληλα ενώ από την άνοιξη του 2016 θα ξεκινήσουν και νέα προγράμματα, 150.000 θέσεων εργασίας και διάρκειας 8 με 12 μηνών.

«ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΥΡΙΑΚΗ»: ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

 

Καταδικασμένο είναι το σχέδιο «ανατροπή του Άσαντ» της κυβέρνησης Ομπάμα, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μάικ Γούιτνεϊ, ο οποίος προσθέτει ότι με μικροαλλαγές στο αφήγημα για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και την ανάδειξη «κακών» και «καλών» τρομοκρατών η Ουάσιγκτον έχει φέρει τον εαυτό της «σε ένα ιδεολογικό αδιέξοδο από το οποίο δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής». 

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Είναι γνωστό ότι κάθε ιστορία έχει δύο πλευρές. Και μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει μόνο την μία πλευρά… Και αυτή με τεράστια δυσκολία! Άσε που κάποιοι από εμάς φωνάζουμε για αυτό χρόνια και χρόνια. Ήμασταν νιοι και γεράσαμε… Που αναφερόμαστε; Μα φυσικά στις υποθέσεις διαφθοράς. Στα λαδώματα. Στους πολιτικούς, τους δημοσίους υπαλλήλους που τα παίρνουν… Και βέβαια και στους κακούς επιχειρηματίες… Σε αυτούς που λάδωναν… Αλλά είναι αυτή ολόκληρη η ιστορία ή υπάρχει και η άλλη πλευρά άραγε;

ΠΟΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

  

Πιο αυστηρή γίνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων καθώς θα αποβάλλονται από αυτήν εξαιρετικά εύκολα οι οφειλέτες. Επέρχονται δυο σημαντικές αλλαγές:

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Το Βερολίνο καλεί Αθήνα και Αγκυρα να συνεργαστούν για τη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος. Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε τη Δευτέρα πως είναι απαραίτητη μια «συντεταγμένη κατάσταση στο Αιγαίο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΑΜΠΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ θα υπερνικήσει το κύμα επιθέσεων με μαχαίρια εναντίον των Ισραηλινών και των Εβραίων, όπως ξεπέρασε στο παρελθόν και τις επιθέσεις με βόμβες.

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

 

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Mega, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές σε μισθούς της τάξεως του 10%-20%, τις οποίες είχε αποκαλύψει το «Secret» των Παραπολιτικών σε προηγούμενα δημοσιεύματα.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

30.000 ένοπλοι άνδρες και γυναίκες είναι η δύναμη της δημοκρατικής συμμαχίας που συγκροτήθηκε στη Συρία, υπό την αιγίδα των σοσιαλιστών Κούρδων ανταρτών του YPG/YPJ και τη συμμετοχή ασσυριακών χριστιανικών πολιτοφυλακών και Αράβων δημοκρατικών ανταρτών.