Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 
Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί. Το ίδιο πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τη στάση της Ελλάδας σε γεγονότα και κινήσεις που φέρουν την τουρκική σφραγίδα.Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

 

Στις 20 Σεπτεμβρίου, παρά το χαμηλό ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες -55%-, οι Έλληνες ψηφοφόροι έδωσαν μια ηχηρή νίκη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

 
Εν όψει της επίσκεψης στην Νέα Υόρκη. Όλα όσα θα πει στην γενική συνέλευση των Η.Ε. Το τετ α τετ με τον Barack Obama. Η μεγάλη βραδυφλεγής βόμβα που απειλεί Ευρώπη και Ελλάδα. Ο κίνδυνος του ISIS και η Ελληνική ΕΥΠ. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 



ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

 
 Με την επίσκεψη του κ. Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και τις επαφές που θα έχει σε κορυφαίο επίπεδο, κλείνει ένας πολιτικός κύκλος που άνοιξαν ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινώντας από... επαναστατικές διακηρύξεις και καταλήγοντας σε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

«ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

Μπορεί λόγω των εκλογών οι άνδρες με τα... γκρι να εξαφανίστηκαν από την Αθήνα και τα γραφεία των υπουργείων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας ξέχασαν. Τα αρμόδια κλιμάκια της Τρόικας ξεκινούν από την προσεχή εβδομάδα νέο γύρο συναντήσεων με τους νέους υπουργούς. Κάτι που δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την μάχη που θα δώσουν οι δύο πλευρές με αντικείμενο το πρώτο review.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Την πεποίθηση πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να καταπολεμίσει τη διαφθορά αλλά και τη διαπλοκή και θα προστατεύσει τους αδύναμους εκφράζει η πλειονότητα των πολιτών, σύμφωνα με μια νέα πανελλαδική δημοσκόπηση του κέντρου ερευνών Bridging Europe. Σχεδόν οι μισοί κρίνουν αναμενόμενη την ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποδίδουν κυρίως στον Αλέξη Τσίπρα.

H ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

 
Όχι ιδιαίτερα δύσκολος ο απολογισμός τούτης της εκλογικής διαδικασίας, η οποία ανακοινώθηκε και πραγματοποιήθηκε με τη "fast track" μέθοδο.

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΗΠΑ

  

Σε μια μυστική αναφορά των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, που παραδόθηκε στον Λευκό Οίκο, προβλέπεται με βεβαιότητα ότι το Κρεμλίνο θα διατάξει στρατιωτικές δράσεις και επιθέσεις στη Συρία για να βοηθήσει την κυβέρνηση της Δαμασκού να αντιμετωπίσει την προώθηση των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και άλλες μικρότερες τζιχαντιστικές οργανώσεις.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΔ

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή το βράδυ της Παρασκευής, όπως έγινε γνωστό από τη ΝΔ.

ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΕΚΤ: ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ


Μπορεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να ηθικολογεί όταν ένα ζήτημα αφορά σε άλλο κράτος-μέλος και να ζητεί παραχώρηση εξουσιών, όταν όμως έρχονται στο προσκήνιο οι γερμανικές τράπεζες τότε αλλάζουν τα πράγματα.