Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ - ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

 
 Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

 

Πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου γράφαμε ότι η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με μια εθνική καταστροφή, αυτή της Κύπρου, και ότι είναι πολύ πιθανόν να κλείσει με μια άλλη καταστροφή. Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί διότι το σύνολο των παθογόνων ιδεοληψιών, με τη ψήφο του ελληνικού λαού ως κύκνειο άσμα μια ολόκληρης εποχής, κατέλαβε τη θέση της επίσημης κυβερνητικής πολιτικής...

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ 14 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ 5 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε χθες το βράδυ στην ανακήρυξη των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που νομιμοποιούνται να κατέλθουν στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Προεκλογική περίοδος και παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται.Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι η αποκάλυψη του ρόλου της προπαγάνδας στη χειραγώγηση της απόφασης του “κυρίαρχου Λαού” στις επικείμενες εκλογές. Αυτή η αποκάλυψη, επιχειρείται παρακάτω:

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ DEBATE ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση που είχαν ο Θόδωρος Μιχόπουλος και ο Γιώργος Κυρίτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ με την Πηνελόπη Γαβρά και τον Κώστα Καραγκούνη από τη ΝΔ, θα υπάρξουν αλλαγές στο στήσιμο του ντιμπέιτ  ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Περιθώρια "ελιγμών" στο πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με τους δανειστές της, μετά τις εκλογές, διαβλέπει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ (Benoit Coeure).

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 

Έκκληση προς την ΕΕ να "υπερασπισθεί τα σύνορα της Ελλάδας" καθώς η ίδια "προφανώς δεν μπορεί να υπερασπισθεί τα σύνορά της (...)" απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν. Ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να στείλει δυνάμεις στην Ελλάδα για την υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ» ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ

 

Η κατάσχεση των μετοχών που έχουν δοθεί ως εγγυήσεις προς τις τράπεζες για τη λήψη δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που μονίμως δεν εξυπηρετούνται, ακόμα και σε πολλές περιπτώσεις που αυτά έχουν αναδιαρθρωθεί, προκρίνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία ενόψει των κρίσιμων stress tests του Οκτωβρίου, κάνει φύλλο και φτερό όλα τα κόκκινα δάνεια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

 

Το πρακτορείο ειδήσεων ANP, σε τηλεγράφημα που αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα Nu.nl μεταδίδει δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα εφόσον διοικηθεί με καλό και σωστό τρόπο, θα μπορεί και πάλι να αναπτυχθεί οικονομικά. Αυτό είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, την Πέμπτη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής NRT College Tour.