Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ KONTRA

 
Διαβάστε όλη την Συνέντευξη ΕΔΩ....
 


ΕΛΕΩ CAPITAL CONTROLS ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

 

Έχει σχεδόν τριπλασιαστεί η χρήση του πλαστικού χρήματος στο εμπόριο. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από τα πιστωτικά ιδρύματα, από τα τέλη Ιουνίου που επιβλήθηκαν η τραπεζική αργία και τα capital controls έως τις αρχές Αυγούστου, είχαν εκδοθεί περισσότερες από 1,1 εκ. χρεωστικές κάρτες περίπου σε έναν μήνα, ξεπερνώντας τα 11 εκ. στο σύνολό τους, ενώ πριν από τους κεφαλαιακούς περιορισμούς εκδίδονταν, κατά μέσον όρο, κάτω από 100.000 κάρτες μηνιαίως.

ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

 

Ρώσοι στρατιώτες πολεμούν δίπλα στις κυβερνητικές δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, ισχυρίζεται η κρατική τηλεόραση στη Δαμασκό και επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

 

Όλοι πια και από όλα τα κόμματα το ομολογούν. Το μνημόνιο είναι ο υπέρτατος ΝΟΜΟΣ του ελληνικού κράτους. Σε καμία νομοθετική πρωτοβουλία ή πολιτική ενέργεια δεν μπορεί να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική βουλή, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, οι οποίοι και ασκούν απόλυτη εποπτεία στη χώρα μας.

ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ

 

Το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση εφαρμογής της νέας δανειακής συμφωνίας της Ελλάδας, εξετάζουν από κοινού ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Μάρτιν Σουλτς και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Εισήγηση με την οποία ζητάει να διακοπούν όλες οι εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από την Βουλγαρία, έκανε η Ρωσική υπηρεσία ασφάλειας τροφίμων, στους υπουργούς τροφίμων, εσωτερικών και εξωτερικών. Αυτό έγινε για δύο λόγους.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΡΕΜΕΙ

 

Οι μισοί Γερμανοί καταγράφεται σε δημοσκόπηση, πως τους διακατέχει ανασφάλεια ότι οι γερμανικές αρχές δεν θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη εισροή του αριθμού που ζητούν άσυλο στη χώρα τους, όπως δείχνει μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε.

OΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ OFF SHORE

 

Μέσω συνέντευξης τύπου, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε απαντήσεις για την αποκάλυψη περί κατοχής εταιρείας off shore στη Κύπρο. «Είναι εσφαλμένος ο όρος της κυπριακής off shore. Δεν το ξέρουν αυτό οι ηλεκτρονικοί δημοσιογράφοι που χειρίστηκαν το θέμα; Δεν με ενδιέφερε εξ αρχής να απαντήσω στις ερωτήσεις στη Βουλή, γιατί πολύ απλά δεν είχα καμία σχέση.