Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

«Κανένα κόμμα δεν οικειοποιείται την ιδιοκτησία του προγράμματος» σχολιάζουν! Το σκηνικό των εκλογών στην Ελλάδα βρίσκεται σε μερική αναντιστοιχία με το διακύβευμα  της νέας διάσωσης της χώρας από την ευρωζώνη που είναι η ουσιαστική μεταρρύθμιση και αλλαγή.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, καθορίζουν για μια ακόμη φορά τη στάση των δανειστών αφού ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου, θα εξαρτηθεί και ο χρόνος πραγματοποίησης της αξιολόγησης και κατά συνέπεια της εκταμίευσης μέρους της πρώτης δόσης, από το νέο δάνειο των 86δισ ευρώ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

 

Έφθασε στιγμ ν μς τ …μαζψουν!!! Κα τννοον!!! Κα θ τ κνουν…!!! π ρχαιοττων τν νθρωπος, σ λα τ μκη κα τ πλτη τς φηλου, δολος ταν. Κα μλιστα δολος δχως πγνωσιν ατς τς δουλεας…

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Mε αισιοδοξία βλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης την ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στην αιγυπτιακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

 

Η κοινή άσκηση ΝΑΤΟ - Ουκρανίας στην Μαύρη Θάλασσα ξεκίνησε και όπως λέει και το ουκρανικό υπουργείο «Στόχος της άσκησης είναι να δοκιμαστεί η συνεργασία μιας πολυεθνικής δύναμης σε μια περιοχή κρίσης».

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΟ DEAL ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

 

Οσοι παρακολουθούν τη «γραμμή» του ισχυρότερου εκδοτικού συγκροτήματος στη χώρα, του ΔΟΛ, θα έχουν διαπιστώσει ότι ο ισχυρός άνδρας του μαγαζιού, Σταύρος Ψυχάρης, έχει αποφασίσει να στηρίξει την εκλογική προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια στιγμή, όσοι συνομιλούν με τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού θα έχουν αντιληφθεί ότι εσχάτως υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα με τον ΔΟΛ.

ΣΤΟ 25% ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

 

Στο 25% μειώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάιο, από 25,6% που ήταν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Ο αριθμός των ανέργων στη χώρα μειώθηκε στα 1,201 εκατομμύρια. Το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες μειώθηκε στο 22,4% και στις γυναίκες στο 28,2%. Μείωση κατέγραψαν και τα ποσοστά ανεργίας των νέων κάτω των 25 ετών στην Ελλάδα, από 52,5% τον Απρίλιο σε 51,8% τον Μάιο, παραμένοντας, ωστόσο, τα υψηλότερα στην Ε.Ε.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

  

Ο μεγαλωμένος στην Ολλανδία τουρκικής καταγωγής τζιχαντιστής Ομάρ Γιλμάζ (Omar Yilmaz), ο μοτοσικλετιστής στη φωτογραφία, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει χρήση χημικών όπλων.