Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Διαφορά 3 μονάδων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ. Τσαλακωμένη η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα - Μόλις μισή μονάδα πίσω ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Έβλαψε τη χώρα το δημοψήφισμα. Αρνητικές οι επιπτώσεις και από τις πρόωρες εκλογές. Λανθασμένη η διαπραγμάτευση. Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ.....



ΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ «ΦΑΝΑΡΙ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 
Με αφορμή το υπ΄ αριθμ. Πρωτ. 635/13.7.2015 προσκλητήριο γράμμα του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου προς τους Μητροπολίτες της Αυτοκεφάλου  Εκκλησίας της Ελλάδος των λεγομένων «Νέων Χωρών», καθώς και το επισυναπτόμενο σημείωμα της Αρχιγραμματείας Αριθ. Πρωτ. 827/8.8.2015 όπου καλεί τους ως άνω Μητροπολίτες να συμμετάσχουν ιδίοις εξόδοις... Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ...
 


ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΙΧΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Αμφιβολίες από το 2010 φαίνεται ότι είχαν τα στελέχη του ΔΝΤ σχετικά με το κατά πόσο το πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα μπορούσε να πετύχει, όπως προκύπτει από αδημοσίευτα πρακτικά του ΔΣ του Ταμείου.

ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 12,4 ΔΙΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015

 

Φόρους άνω των 12,4 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για τα ακίνητα που διαθέτουν, τα αυτοκίνητα, τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών, την αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη κυκλοφορίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα καταβληθούν μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

 

Αλλαγές στις καταναλωτικές μας συνήθειες έχουν επιφέρει τα capital control. Οι αλλαγές εκδηλώθηκαν από τις πρώτες κιόλας ώρες επιβολής των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Μακάβρια έξαρση εθνικιστικού παραληρήματος με στόχο την ανύψωση του ηθικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και των Τούρκων γενικότερα, παρατηρείται στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα για τη νίκη κατά του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Μέσω υπολογιστή, θα μπορεί πλέον ο έφορος και οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες να εξακριβώνουν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από το 2016. Αυτό βέβαια, είναι ένα σχέδιο που είχε αναφερθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αεροπορικές επιδρομές που διενήργησε ο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής συνασπισμός εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! EΦΤΙΑΞΑΝ ΕΞΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ… ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ!

 

Δυστυχώς στην Ελλάδα κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν όσα και αν μνημόνια επιβληθούν στους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο που ακολουθεί δεν υπογράφηκε στη δεκαετία του ’90, ούτε την περίοδο των παχιών αγελάδων και της διόγκωσης του Δημοσίου στα μέσα του 2000.