Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP

 

Στις 16.00 ώρα Ελλάδας συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Eurogroup προκειμένου να αποφασίσει επί της ελληνικής συμφωνίας η οποία ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση. Οι πρώτες τοποθετήσεις από αξιωματούχους της Ευρωζώνης είναι ενθαρρυντικές.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

 

Πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή με την οποία εγκρίθηκε η συμφωνία επί του σχεδίου σύμβασης οικονομικής ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και για τις ρυθμίσεις υλοποίησης της συμφωνίας χρηματοδότησης, αφού αν και  υπερψηφίστηκε δεν «έγινε» αναίμακτα για τον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ο Πρωθυπουργός να ρίξει το γάντι στους διαφωνούντες βουλευτές του αφού σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΗΨΗ

 

Η σήψη του πολιτικού μας συστήματος είναι καθολική, σκέφτομαι καθώς παρακολουθώ τους κομματοσκυλοκαυγάδες των κυβερνητικών: Οι μεν, ορκίζονται ακλόνητη πίστη και κυρίως δηλώνουν υποταγή στα πορίσματα μελετών για τις επιπτώσεις της επιστροφής στη δραχμή, κατά παραγγελία σε σύμβουλους αμφίβολης ηθικής. Συγχρόνως υποκύπτουν και στις πιο παράλογες αξιώσεις της εκδικητικής συνέλευσης των συνδίκων της ελληνικής πτώχευσης.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

 
ΚΑΛΗ  ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 
Διαβάστε ΕΔΩ  τα Έθιμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ελλάδα.








ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΕΚΡΗΞΗ"
ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  
Έχουμε γράψει πολλές φόρες στο παρελθόν παραθέτοντας πάμπολλα στοιχεία για την τεράστια επιχείρηση της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, με τζίρο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές προς την χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι το κύμα αυτό θα πάρει διαστάσεις τσουνάμι, να μάθει και να κάνει κάτι.