Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 
Δημοσκόπηση – κόλαφο για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η έρευνα που διενήργησε το φιλο - Λαφαζανικό (ελληνικό) think tank “Bridging Europe”. Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ....
 


ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

Το μεταναστευτικό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα για όλη τη Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της σύσκεψης η οποία διεξάγεται υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στο γραφείο της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Το σενάριο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, η διαφωνία Βερολίνου - ΔΝΤ για ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους και η συνεχιζόμενη αστάθεια στο Χρηματιστήριο Αθηνών βρίσκονται στο επίκεντρο των σχολίων στις γερμανικές εφημερίδες.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να υιοθετήσει το πρωί της Παρασκευής μια απόφαση,  η οποία προβλέπει τον σχηματισμό μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων που θα αναλάβει να διακριβώσει ποιοι ευθύνονται για τις πρόσφατες επιθέσεις με χημικά όπλα —με αέριο χλωρίου— στη Συρία, σύμφωνα με διπλωμάτες.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Σήμερα αναμένεται τελικά να κατατεθεί στους εκπροσώπους των πιστωτών η πρόταση του υπουργείου Εργασίας για την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ


 

Στο πλαίσιο της εναλλακτικής λύσης που προτείνει η Αριστερή Πλατφόρμα ως τρόπο διαφυγής από τα μνημόνια αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Με το βλέμμα στην πόλη» της ΕΡΤ Βόλου.

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΥΣ... ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

 

Άνευ προηγουμένου είναι η κατάσταση που επικράτησε στην Αίγινα την ώρα που έφτανε το ΣΔΟΕ, με τους ιδιοκτήτες να μαζεύουν τις παραπανίσιες καρέκλες και να κόβουν αποδείξεις.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η... ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ

 

Τέσσερις λωρίδες έχουν κατεύθυνση προς τη Βουλγαρία. Δύο έχουν προς Ελλάδα. Στο ενδιάμεσο είναι τα φυλάκια που ελέγχουν την κίνηση στα σύνορα. Μεγάλα φορτηγά, κυρίως, πάνε και έρχονται σημειωτόν. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, όπως και οι αποφάσεις των ανθρώπων.