Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε1 ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 30 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 
Με 30 απαντήσεις σε ισάριθμα ερωτήματα, το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να βοηθήσει τους φορολογούμενους και τους λογιστές τους στο να συμπληρώσουν σωστά το ανανεωμένο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης. Ο κατάλογος των ερωτήσεων και απαντήσεων που συνέταξε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, έρχεται να συμπληρώσει τα όσα αναφέρονται στο βιβλιαράκι οδηγιών του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας σε ερωτήματα τα οποία ανακύπτουν για πρώτη φορά φέτος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.... 


ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΡΗΞΗ

 

Αυξάνονται οι πιέσεις αλλά και τα στρατόπεδα στους κόλπους των δανειστών ώστε η ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί και να εφαρμόσει στο ακέραιο τις μνημονιακές απαιτήσεις, την ώρα που τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό οι γνώμες διίστανται για αν οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΦΟΒΙΕΣ

 

Όλες οι γνωστές και κατάπτυστες τακτικές των γκεμπελικών πρακτικών, των ωμών εκβιασμών, της χειραγώγησης του νου και της κρίσης μέσα από ανελέητο βομβαρδισμό νυχθημερόν με ειδήσεις και εξελίξεις ικανές να λυγίσουν την πλέον δυνατή θέληση και ψυχή!!"

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΣΚΛΗΡΟ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Το δυναμικό μπάσιμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό με την ουσιαστική εμπλοκή στη διαδικασία, οι κινήσεις των Βρυξελλών προς την Άγκυρα για άνοιγμα νέων ενταξιακών κεφαλαίων, η βιασύνη τρίτων να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η διαπραγμάτευση, η μη κινητικότητα σε άλλους τομείς που προκαλούσαν «αναταράξεις» (αέριο), συνθέτουν το νέο σκηνικό.

Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015

 

Περίπου 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη μας (7,2 δισ.) θα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο έως το τέλος του 2015. Αυτό προβλέπει μια νέα έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU), σύμφωνα με το BBC.

ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ

 

Μια πρωτοφανής επιχείρηση δουλεμπορίου με θύματα μικρά παιδιά από την ηλικία των 8 ετών έχει στηθεί στο Νεπάλ, στα ερείπια του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ.

«ΨΗΝΟΥΝ» ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ… ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ

 

Εντείνονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση της νέας Σοσιαλδημοκρατίας, ενόψει και του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση με ομιλητές πρόσωπα που ανήκουν σε τέσσερις διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ), στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑ ΤΑ… ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Αμερικανική παρέμβαση στη σύνοδο των ηγετών των επτά πλουσιότερων χωρών του κόσμου (G7) υπέρ μιας συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών θα υπάρξει μετά την τηλεφωνική επαφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου.