Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ» ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

 

Το Ισλαμικό Κράτος θα μπορούσε να αποκτήσει πυρηνικό όπλο μέσα σε 12 μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα του τελευταίου τεύχους του προπαγανδιστικού περιοδικού της οργάνωσης, Dabiq.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον αμερικανό υπουργό των Οικονομικών. Οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνομιλίας του έλληνα πρωθυπουργού με τον αμερικανό υπουργό των οικονομικών Jack Lew, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ

 

O Βούλγαρος υπουργός Εξωτερικών Ντανιέλ Μίτοφ χαρακτήρισε άκρως ανεύθυνους τους ισχυρισμούς του Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Λαβρόφ ενώπιον του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Άνω Βουλής του Ρωσικού Κοινοβουλίου, που αφορούσαν ενδεχόμενο μοίρασμα των Σκοπίων μεταξύ της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Με πρόστιμο 450 ευρώ θα τιμωρούνται όσες γυναίκες φορούν μπούρκα ή νικάμπ στην Ολλανδία. Ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας επιχειρεί να πείσει ότι «Το σχέδιο νόμου δεν έχει θρησκευτικές ρίζες».

ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ: AΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΤΟ 15% ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

 

Με φόντο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Αθήνα 9.84 υποστήριξε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για εμάς και δεν θα γίνουν εύκολα καλύτερα.

ΚΟΝΔΥΛΙΑ 171 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

 

Κονδύλια της τάξεως των 171 εκατ. ευρώ προβλέπονται για την Ελλάδα μέσω της πρωτοβουλίας για την απασχόληση των νέων (ΠΑΝ), ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ – 1,97 ΔΙΣ. ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ

 

Σε παράταση της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων εκκρεμοτήτων που έχουν οι φορολογούμενοι με τις ΔΟΥ προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.