Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

 

Λίγες μέρες πριν τα τελικά αποκαλυπτήρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με μια νέα συμφωνία κόλαφο υπέρ των δανειστών και σε βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της, εντείνονται οι διαφοροποιήσεις ακόμη κι εντός ΣΥΡΙΖΑ

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στα Σκόπια, μετά τα πρόσφατα αιματηρά εθνικιστικά επεισόδια στο Κουμάνοβο, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νίκολας Γκρούεφσκι δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

"ΕΥΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο αντίκτυπος της ελληνικής εμπειρίας στους ισπανούς Podemos. Όσοι βρέθηκαν στη Μαδρίτη για το final four της Ευρωλίγκας, έζησαν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία. Είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν από πρώτο χέρι την ανησυχία της κοινωνίας να μην τους συμβεί με τους Podemos, ό,τι συνέβη με τον κ. Τσίπρα στην Ελλάδα...

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

  

Μήνυμα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να συνεχιστεί ο οικονομικός έλεγχος στο ΚΕΕΛΠΝΟ στέλνει η Ραχήλ Μακρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Παναγιώτη μην υποχωρήσεις. Φτάστο μέχρι το τέλος. Να ελεγχθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΣΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ

 

Μετανάστες από τη Βιρμανία και το Μπανγκλαντές σφάχτηκαν μεταξύ τους με μαχαίρια, μασέτες (μεγάλα μαχαίρια σαν ξίφη) και σιδερένιες ράβδους πάνω σε σκάφος που πλέει ανοικτά της Ινδονησίας και κινδυνεύει να βυθιστεί.

ΑΠΑΤΗ ΕΝΟΣ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΜΕ EMAIL ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Μετά από διαδικτυακή έρευνα που διήρκεσε πάνω από τέσσερις μήνες, εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση παράνομης συλλογής, κατοχής, επεξεργασίας και διάθεσης προς πώληση μεγάλου αριθμού εγγραφών με δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σε ψηφιακά αρχεία – λίστες.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  

Στην απόρριψη των προτάσεων της αντιπολίτευσης για χρονική επέκταση της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια προχώρησαν οι βουλευτές της πλειοψηφίας που συμμετέχουν στην Επιτροπή.