Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ

 
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με αφορμή την χθεσινή ερώτηση των οκτώ Βουλευτών του Κόμματός σας προς τους Υπουργούς Άμυνας, Εξωτερικών και Παιδείας σχετικά για την κατάργηση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και των Ιερών Λειψάνων θα έπρεπε να ακολουθήσουν την δική σας περπατησιά που και αν άθεος εσείς όπως έχετε δηλώσει σέβεστε το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.
 
Θυμίζω στους ως άνω σκοταδιστές τι ακριβώς είχατε πει: «Είμαι άθεος και δεν πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη θρησκεία και κυρίως τους κληρικούς που δίνουν μάχη καθημερινά, ειδικά στην επαρχία διατελώντας ένα πολύ δύσκολο έργο. Σέβομαι τους παπάδες και το κοινωνικό τους έργο.
 Διαβάστε όλη την επιστολή ΕΔΩ.... 


ΘΕΤΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΕΞ

 

Τη στιγμή που η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ΑΟΖ προκαλώντας πλήθος προβλημάτων, η Αλβανία εμφανίζεται στο προσκήνιο θέτοντας με προκλητικό τρόπο θέμα χερσαίων συνόρων με την Ελλάδα.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ( 1916 - 1923 )

 

Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας. Το Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923.  

ΛΟΓΙΚΟ Η ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ;

 

Εμετρήθησαν και ευρήθησαν ελλιπείς... Τίτλοι τέλους για το αριστερό εγχείρημα. Αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σχέδιο να κυβερνήσουν, αλλά, κυρίως, ότι δεν είχαν την θέληση να συγκρουστούν.

ΕΞΑΧΡΟΝΗ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΤΡΩΓΛΗ - EΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ

 

Σε διαμέρισμα-τρώγλη αναγκαζόταν να διαβιεί ένα εξάχρονο κορίτσι στη Λάρισα. Η μικρή πλέον αναζητεί νέο σπίτι, καθώς έπειτα από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών η μητέρα έχασε την επιμέλεια του παιδιού, ενώ το σπίτι όπου διέμενε όσο και το οικογενειακό περιβάλλον κρίθηκαν ακατάλληλα για την ανατροφή του.

ΑΚΙΝΤΖΙ: ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ

 

"Η προσέγγιση δεν είναι να βλέπετε αυτόν που είναι απέναντί σας ως εχθρό, αλλά ως συνέταιρο του μέλλοντος", δήλωσε σήμερα ο Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας πως "αυτό είναι η δική μας άποψη και είναι πάρα πολύ σημαντικό".

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

«Τρομοκράτες και τζιχαντιστές» είναι πιθανόν να κρύβονται ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο, προειδοποίησε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Στην αποκάλυψη ότι δεν θα ακυρωθεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις συντάξεις, αλλά θα «παγώσει» επ΄ αόριστον, προχώρησε σήμερα ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

 

Οι Γερμανοί, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, έχουν έξω από το Μόναχο τη συνάντηση των πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου. Το ελληνικό ζήτημα θα κριθεί εκεί, ερήμην της Ελλάδας. Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι απορρίπτει όλες τις εναλλακτικές προτάσεις για να εγκαταλείψει το ευρώ που του έχουν γίνει στο παρασκήνιο.