Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ

 

Ως…..«σχήμα λόγου» χαρακτήρισε την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου «σε ένα νόμο και με ένα άρθρο» η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

THOMSEN ΣΕ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 

Παράπονα ότι οι εμπειρογνώμονες των Θεσμών δεν έχουν καμία πρόσβαση στους Έλληνες υπουργούς, ούτε καν με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, εξέφρασε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, Poul Thomsen, στη διάρκεια ενημέρωσης των μελών του διοικητικού συμβουλίου, που κάλεσε η Γενική Διευθύντρια Christine Lagarde, αναφέρει το site δημοσιογράφου - ανταποκριτή μεγάλου ελληνικού δημοσιογραφικού τηλεοπτικού σταθμού. 

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ EΝΩΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

 

Κι αναρωτιέται κανείς, τελικά, ποιος είναι ο νικητής των εκλογών στη Βρετανία…Από εδώ και στο εξής, θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, η Ευρώπη, τις εξελίξεις στη Βρετανία, καθώς, η νίκη Κάμερον οικοδομήθηκε πάνω στο δημοψήφισμα που έταξε στους ψηφοφόρους, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

EΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

 

Δεκαέξι εκλογικές αναμετρήσεις σε διάστημα σαρανταένα ετών, αντιστοιχούν σε μια εκλογική αναμέτρηση κάθε δυόμισι χρόνια. Τι είναι αυτό που μας ωθούσε τόσο συχνά στην κάλπη; Ας φορέσουμε τα γυαλιά του οικονομολόγου και ας δούμε κάτι ενδιαφέρον.

OΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Όλα κρίνονται για την Ελλάδα στις 5 Ιουνίου. Αυτή είναι η καθοριστική ημερομηνία μέχρι την οποία πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η χώρα δεν θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τις οφειλές προς το ΔΝΤ.

ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ

 


Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιδρομή στο εσωτερικό της Συρίας σκοτώνοντας έναν υψηλόβαθμο ηγέτη του Ισλαμικού Xαλιφάτου που συμμετείχε στη διεύθυνση των οικονομικών επιχειρήσεων της οργάνωσης, ανακοίνωσαν σήμερα το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΜΑΝΤΙ

 

Σουνίτες πολιτοφύλακες πιστοί στην κυβέρνηση της Βαγδάτης, που συνελήφθησαν από το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Ραμάντι, εκτελούνται στους δρόμους.Το Ισλαμικό Κράτος είναι μια εξτρεμιστική σουνιτική οργάνωση.