Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ)

 

Παρουσιάζουμε τρεις ακόμα υποθέσεις μεγάλης απάτης από την απόρρητη έκθεση της Οικονομικής Αστυνομίας. Πρόκειται για την έκθεση στην οποία περιγράφονται δέκα μεγάλες υποθέσεις που διερευνήθηκαν το τελευταίο διάστημα και που απασχόλησαν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τη κοινή γνώμη. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτές τις υποθέσεις πρόκειται να αντιμετωπίσουν κακουργηματικές διώξεις και κατηγορίες.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΝΤ

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) εργάζεται με τις εθνικές αρχές στη νοτιοανατολική Ευρώπη πάνω στην κατάρτιση έκτακτων σχεδίων σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχου του Ταμείου.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ... GEURO

 

Μια ακόμη γερμανική τορπίλη, στην πιο κρίσιμη, ίσως, μέρα της διαπραγμάτευσης, έρχεται να χαλάσει το κλίμα. Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt που κυκλοφορεί σήμερα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Σενάριο Geuro», αναλύοντας την πιθανότητα ενός παράλληλου νομίσματος.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Στα μαλακά ρίχνουν τα πειθαρχικά συμβούλια τους επίορκους γιατρούς που συλλαμβάνονται να παίρνουν φακελάκι. Την ίδια στιγμή, παρά τις καταγγελίες, την τελευταία διετία έχουν ασκηθεί μόνο 12 διώξεις.

«ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ» Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΠΑ

 

Η Ουάσιγκτον πιέζει την Αθήνα να μην εγκαταλείψει το σχέδιο για τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP), που υποστηρίζεται από τη Δύση, για χάρη του ρωσικών συμφερόντων Turkish Stream, ο οποίος θα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, γράφει το ρωσικό Μέσο Russia Today.

Η NSA ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BND ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΗ SIEMENS

 

Η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) ζήτησε από τη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND να κατασκοπεύει τον βιομηχανικό όμιλο Siemens, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

"ΠΡΑΣΙΝΟ" ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΒΑΙ

 

Ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση επένδυσης που ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ σε έκταση 22.120,349 στρεμμάτων της Μονής Τοπλού η οποία βρίσκεται κοντά στο Φοινικοδάσος Βάι της Κρήτης.