Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 
 Διαβάστε ΕΔΩ..... όλες τις αλλαγές των Φορολογικών Δηλώσεων



ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

 

Ποιος την επιδιώκει;  Η πραγματική δύναμη κάθε έθνους, κάθε κοινωνίας, είναι η μεσαία οικονομική τάξη. Ούτε η ολιγαρχία, ούτε τα εξαθλιωμένα οικονομικά στρώματα, για διαφορετικούς λόγους η κάθε πλευρά, αποτελούν τις δυνάμεις εκείνες που θα διασφαλίσουν την πρόοδο και τη συνέχεια ενός έθνους, τη συνέχεια μιας κοινωνίας.

ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Ερωτηματικά εγείρει για μια ακόμη φορά άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Iskra μέσω της οποίας εκφράζονται οι απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας, και στο οποίο γίνεται αναφορά σε επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας. Αφορά στο νέο εξεταστικό σύστημα των Πανελληνίων, στο διαχωρισμό των Πειραματικών από τα Πρότυπα σχολεία και στη διαδικασία επιλογής νέων στελεχών εκπαίδευσης. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Όπως είχε ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα, το νομοσχέδιο αφορά τρία βασικά ζητήματα:

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

 

Νέες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να εκπαιδεύονται σε στρατόπεδο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Σε σχέδιο Β για την Ελλάδα, με «χρεοκοπία και ανθρωπιστικό πρόγραμμα», αναφέρεται η ιταλική εφημερίδα του Τορίνο «Λα Στάμπα», σε ανταπόκρισή της από το Βερολίνο.

ΣΟΚ! ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

 

Μεγάλος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση αποτελεί η πολύκροτη Λίστα Λαγκάρντ την οποία προχθες το βράδυ η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επεχείρησε να ανοίξει εκ νέου σε μια προσπάθεια καταλογισμού ευθυνών και συγκέντρωσης άδηλων πόρων.