Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

 

Η Αθήνα αντί να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλάζει πρόσωπα επισημαίνει σε άρθρο της η Wall Street Journal υπογραμμίζοντας πως μόνο αυτό δεν διασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

 

Γράφουμε συνεχώς επί 5 χρόνια τώρα, ταλαιπωρούμε τα πλήκτρα, χάνουμε ώρες από το χρόνο μας και κανένα αποτέλεσμα δεν βγάζουμε. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά μέχρι σήμερα. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και ποτέ δεν συμφωνούμε σε κάτι.

ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

 

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για το γάλα, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΡΗΞΗ

 

Την οδό της ρήξης με τους δανειστές, παρά τον έντιμο συμβιβασμό, προτιμούν στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, όπως υποστήριξαν κατά την κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρείου της ΚΟ του κόμματος.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗΣ

 

Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς και αστυνομικοί από άλλες περιοχές έχουν αναπτυχθεί στη Βαλτιμόρη, μετά τις βίαιες διαδηλώσεις που συνδέονται με τον θάνατο ενός μαύρου που τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΦΑΙΜΑΝ

 

Σύμφωνα με τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ θα πρέπει η Ελλάδα, η Ιταλία και η Μάλτα να υποδέχονται μόνες τους πρόσφυγες από τη Βόρεια Αφρική, αλλά αυτό δεν λειτουργεί και δεν θα λειτουργήσει επίσης στο μέλλον και, εξάλλου, δεν έχει νόημα να είναι αρμόδιες μόνον οι χώρες στις οποίες καταφθάνουν οι άνθρωποι, επεσήμανε ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις του στη Βιέννη μετά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ

 

Δασική πυρκαγιά στη βόρεια Ουκρανία απειλεί σήμερα να επεκταθεί προς τον εγκαταλειμμένο πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, αναφέρει σε καταχώρισή του στο Facebook ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ.