Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ EUROWORKING GROUP

 

Κρίσιμη προβλέπεται η Μεγάλη Εβδομάδα για την ελληνική κυβέρνηση με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές να κορυφώνονται στη διήμερη συνεδρίαση του Euroworking Group (EWG) τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη.

ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

 

Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα ονομάζεται «Μεγάλη», όχι γιατί έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, αλλά γιατί είναι μεγάλα και σωτηριώδη τα γεγονότα που βιώνουμε την Εβδομάδα αυτή. Τα Πάθη, τη Σταύρωση, το Θάνατο και την Ανάσταση του Κυρίου. Ο χριστιανός όλη τη Μ. Εβδομάδα έχει ένα μεγάλο δρόμο να διανύσει.

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ GREXIT

 

Ασκήσεις επί χάρτου κάνει η κυπριακή κυβέρνηση σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Ως τον μόνο ηγέτη στην ΕΕ που τόλμησε να υψώσει ανάστημα και με εξυπνάδα τώρα πια φαίνεται ότι έχει επιβάλλει την στρατηγική του και έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Α.Μέρκελ, χαρακτηρίζει η La Tribune τον Έλληνα πρωθυπυοργό Α.Τσίπρα.

ΜΟΣΧΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Η Ελλάδα δεν έχει απευθύνει αίτημα στη Ρωσία για παροχή οικονομικής βοήθειας, επιβεβαίωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, απαντώντας μονολεκτικά "όχι" σε σχετική ερώτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι.

ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

«Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα»… Αυτή η φράση – κλισέ έχει γραφεί επανειλημμένως, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο διεθνή Τύπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ

 

Σε νέο σκάνδαλο εξελίσσεται η υπόθεση των χρεών που έχουν τα κανάλια στο ελληνικό δημόσιο. Μάλιστα σε ένα σκάνδαλο που θα έχει ονοματεπώνυμο και θα ανοίξει νέο κύκλο διώξεων. Η υπόθεση τελικά φαίνεται πως είναι εξαιρετικά περίπλοκη.