Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ O ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

 

Νέες φορολογικές επιβαρύνσεις για επιχειρήσεις και νοικοκυριά περιλαμβάνει η νέα λίστα «μεταρρυθμίσεων» που συνέταξε και υπέβαλε στους θεσμούς η κυβέρνηση και η οποία διέρρευσε χθες σε ξένο μέσο ενημέρωσης.

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Μετά την δολοφονία του εισαγγελέα, ένας άνδρας κρατείται από τις τουρκικές διωκτικές Αρχές όταν εισέβαλε στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP.Μπαράζ συλλήψεων στην Αττάλεια, συγκρούσεις στην Πόλη.Ο ένοπλος διέταξε όλους τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν το χώρο και το κτίριο και στη συνέχεια ανέβηκε στον έβδομο και τελευταίο από τους ορόφους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ FACEBOOK ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

 

Το Facebook παρακολουθεί τη δραστηριότητα όλων των χρηστών που έχουν λογαριασμό σε αυτό, ακόμη και αν έχουν δηλώσει στις ρυθμίσεις του Web browser ότι δεν το επιθυμούν, σύμφωνα με μελέτη που διανεμήθηκε από την Βελγική Επιτροπή για την Ιδιωτικότητα (Belgian Privacy Commission – BPC).

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

 

Η επιτάχυνση των ελέγχων στις λίστες με τους πιθανούς φοροφυγάδες αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ΣΔΟΕ με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το ΚΕΦΟΜΕΠ (έλεγχος μεγάλου Πλούτου) και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

«ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ»

 

Άρθρο της DeAnne Julius, πρώην μέλους της επιτροπής νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Αγγλίας, με τίτλο «Για να σωθεί το ευρώ, αφήστε την Ελλάδα να φύγει», φιλοξενούν οι Financial Times.

ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

  

Αν και οι ειδήσεις της ημέρας είναι α) όσα συμβαίνουν στις Βρυξέλλες και β) τα «ταξίματα» Λαφαζάνη στους Ρώσους, ότι θα τους «βάλει» στη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας, εμείς ασχολούμαστε με το πώς 25 παλιόπαιδα κατάφεραν με… «καταδρομική επιχείριση» και μπήκαν στη Βουλή (απίστευτο, έτσι;) και με την «τρέλα» που πουλάει από εκείνη την ώρα πετυχημένα η Ζωή, δηλαδή εάν μπήκαν ή δεν μπήκαν και μέχρι που μπήκαν…