Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

 

Για σκληρή και δύσκολη διαπραγμάτευση μιλούν κυβερνητικά στελέχη, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές, «ο έλεγχος των ελληνικών προτάσεων γίνεται με στόχο να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ημέρες και όχι εμπλοκή».

FΤ: ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Η καταγωγή της λέξης «αίνιγμα» είναι ελληνική. Από σύμπτωση είναι και αυτό που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί αυτές τις ημέρες όταν οι σκέψεις τους πηγαίνουν στην Ελλάδα. 

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ REUTERS

 

Μεγάλες δυσκολίες στη σύγκλιση Αθήνας – Βρυξελλών αποκαλύπτει με νέο του δημοσίευμα το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται Ευρωπαίους αξιωματούχους με γνώση των διαπραγματεύσεων στο Brussels Group.

Η "ΛΕΡΝΑΙΑ ΎΔΡΑ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Oι ΝΥ Τimes παρουσιάζουν αναλυτικά την γέννηση και την μέχρι τώρα επέκταση του ISIL το οποίο όμως δημιουργήθηκε και εξοπλίσθηκε με δυτικά όπλα και κεφάλαια.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ


Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού) για την επίσκεψη Δραγασάκη στο Πεκίνο και τις δηλώσεις περί πώλησης του ΟΛΠ:

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Εκατομμύρια παράνομα όπλα βρίσκονται στα χέρια πολιτών βαλκανικών χωρών και συχνότερα πρόκειται για κληρονομιά των πολέμων στην Κροατία, στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και στο Κόσοβο, μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ

 

Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την αναθεώρηση του προγράμματος διάσωσης δεν είναι λεπτομερείς για να ικανοποιήσουν τους πιστωτές.